Nieuws Vlaams-Brabant Voka Aarschot kroont Duracell tot ambassadeur

Voka Aarschot kroont Duracell tot ambassadeur

Voka Aarschot kroont Duracell tot ambassadeur

AARSCHOT –  Voka afdeling regio Aarschot heeft de titel van ambassadeur uitgereikt aan batterijenproducent Duracell. Volgens de jury draagt het bedrijf, dat al meer dan 50 jaar verbonden is met de regio, bij aan de positieve ontwikkeling van de lokale economie en zet ze de stad op de kaart. 

Om mee te dingen naar de prijs moet de onderneming zich een voorbeeldfunctie aanmeten en de Aarschotse regio mee op de kaart zetten. Dit jaar ging Duracell met de prijs aan de haal. Het bedrijf is al meer dan 50 jaar verbonden met de regio en
droeg bij aan de positieve ontwikkeling van de lokale economie. “Doorheen de jaren onderging het bedrijf een hoop transities, maar inmiddels hebben ze een vast stek gevonden binnen de Berkshire Group. Als stand alone fabriek zijn ze verantwoordelijk voor de productie en levering van de volledige Europese markt”, luidt het.

Factory of the future 

Begin dit jaar werd Duracell nog bekroond met een Factories of the Future Award . Factories of the Future’ leveren klantspecifieke producten met een hoge toegevoegde waarde en hebben de wendbaarheid om vlot in te spelen op een snel veranderde marktvraag. Met een open geest voor nieuwe zakenmodellen zetten ‘Factories of the Future’ vol in op gedigitaliseerde productieprocessen. Ze maken maximaal gebruik van moderne productietechnologieën.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.