Nieuws Vlaams Brabant Voka vernieuwt Bryo ScaleUp en breidt uit

Voka vernieuwt Bryo ScaleUp en breidt uit

Voka vernieuwt Bryo ScaleUp en breidt uit

LEUVEN/BRUSSEL/HALLE/VILVOORDE -Na succesvolle pilootprojecten biedt Voka het begeleidingsprogramma Bryo ScaleUp aan via de methodiek van blended learning in heel Vlaanderen. Met Bryo ScaleUp krijgen beloftevolle en reeds groeiende starters coaching en begeleiding van andere ondernemers. “De weg uit de crisis loopt ook via startende en ambitieuze bedrijven. Daarom zet Voka hier volop op in”, vertelt Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka Kamer van Koophandel. 

Via Bryo ScaleUp werden in de afgelopen jaren 200 ondernemingen begeleid. Voka heeft het begeleidingstraject grondig vernieuwd en biedt de begeleiding (traject van 12 maanden) nu aan in heel Vlaanderen. “Het is onze bedoeling dubbel zoveel scale-ups te helpen met het realiseren van hun groeiambities. We willen zo snel als mogelijk weer aanknopen met groei. Voka is ervan overtuigd dat jonge bedrijven een voorbeeldrol kunnen spelen in de relance van onze economie”, aldus Hans Maertens, gedelegeerde bestuurder van Voka Kamer van Koophandel.

Groeiambities 

Het programma richt zich op reeds gestarte ondernemingen met een omzet van minstens 100.000 euro en verdere groeiambities tot minstens 1 miljoen euro per jaar. De inschrijvingen voor Bryo ScaleUp lopen nog heel de maand maart. Het begeleidingsprogramma start in de maand mei en loopt 12 maanden. Elke scale-up met interesse voor dit programma kan zich online kandidaat stellen via www.voka.be/bryoscaleup.

Marktklaar en schaalbaar 

Bryo ScaleUp is er voor ondernemers met een marktklaar product en een schaalbaar businessmodel. Deelnemers aan het programma stappen in een vertrouwensgroep met andere ondernemers en krijgen individuele begeleiding door een coach en een panel van experten.

Blended-learning 

Voka past voor dit programma het innovatieve blended learning-principe toe. Bovenop de fysieke begeleidingssessies komt er een digitaal aanbod om zo het beste te halen uit de mix van offline en online. Er komen inspiratiesessies met ondernemers uit het buitenland. Zo kunnen deelnemers inzichten krijgen van topondernemers wereldwijd, die niet altijd makkelijk naar België te halen zijn. Bovendien kunnen deelnemers de online sessies ook nadien nog bekijken. Zo hoeven ze niets van het programma te missen als ze door hun agenda een bepaalde sessie niet live kunnen volgen.

Bryo ScaleUp wordt georganiseerd in samenwerking met het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. (VLAIO).

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.