Nieuws Vlaams-Brabant Vrouwelijke ondernemers nemen Stadsfeestzaal in

Vrouwelijke ondernemers nemen Stadsfeestzaal in

Vrouwelijke ondernemers nemen Stadsfeestzaal in

AARSCHOT – Na een noodgedwongen digitale editie vorig jaar kan Supermadammen Supermarkt komend weekend wel fysiek plaatsvinden in de Aarschotse Stadsfeestzaal. 

Supermadammen Supermarkt is een beurs waar vrouwen hun zaak, creativiteit en maaksels kunnen voorstellen. Dit jaar zullen opnieuw tientallen vrouwen deelnemen aan de markt.

“Onze supermadammen staan te popelen om zich voor te stellen”, zegt organisatrice Marlies Van Wemmel. “Ondanks de huidige situatie hopen we op een mooie opkomst. Een event organiseren is momenteel echter niet evident, maar we staan in nauw contact met het stadsbestuur van Aarschot en we blijven er met een positieve vibe tegenaan gaan.”

Supermadammen Supermarkt vindt aanstaande zaterdag plaats van 13 tot 20 uur, zondag kan je er terecht van 10 tot 18 uur. De inkom is gratis.

Voor een lijst van de deelnemende vrouwen klik je op deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.