Nieuws Vlaams-Brabant Walter zoekt 500 medewerkers

Walter zoekt 500 medewerkers

Walter zoekt 500 medewerkers

SINT-AGATHA-BERCHEM – HR-dienstverlener Randstad Group Belgium, met hoofdkwartier in Sint-Agatha-Berchem, plant tegen het einde van het jaar 500 nieuwe medewerkers aan te werven. Momenteel heeft het een honderdtal openstaande vacatures, enerzijds om de groei te verzekeren en anderzijds om personeel te vervangen. “We helpen bedrijven vandaag niet alleen met het vinden van de juiste match maar staan hen ook bij met het behouden en ontwikkelen van het aanwezige talent in elke fase van de loopbaan”, zegt Chief Human Resources Officer Walter Reynaert van Randstad Group Belgium. 

De aanwervingen zijn een rechtstreeks gevolg van de krapte op de arbeidsmarkt en zijn nodig om de stijgende vraag naar personeel bij zowel kmo’s als grote bedrijven op te vangen. Terwijl de arbeidsmarkt steeds krapper wordt, blijft het aantal openstaande vacatures zich verder opstapelen. Ons land heeft de op één na hoogste vacaturegraad in Europa.

Heel wat bedrijven zijn dan ook op zoek naar ondersteuning om hun tijdelijke en permanente vacatures in te vullen. Daarnaast zorgt de schaarste op de arbeidsmarkt er ook voor dat thema’s als interne mobiliteit, loopbaanontwikkeling, employer branding en employability nog hoger op de agenda van bedrijven komen te staan.

“De wereld van werk is volop in beweging. We helpen bedrijven vandaag niet alleen met het vinden van de juiste match maar staan hen ook bij met het behouden en ontwikkelen van het aanwezige talent in elke fase van de loopbaan”, klinkt het bij Walter Reynaert, Chief Human Resources Officer bij Randstad Group Belgium.

Het merendeel van de vacatures bij Randstad Group Belgium betreft HR-consultants maar daarnaast zijn er ook heel wat openstaande vacatures ter ondersteuning van de groei van verschillende ondersteunende departementen. Het gaat onder andere om profielen zoals ability case manager, content marketeer, digital marketeer, financial controller en payroll administrator “Randstad Group is een huis met vele kamers. Dat biedt veel carrièremogelijkheden dankzij de interne mobiliteit – zowel horizontaal als verticaal – tussen de verschillende human resources-diensten die wij in de markt zetten. Meer dan 10% van onze medewerkers veranderde van functietitel het afgelopen jaar”, aldus nog Walter Reynaert.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kompose richt ClimIT op

LEUVEN - Daags na de aankondiging van de naamsverandering (Obelisk Groep wordt Kompose) en de communicatie van de toetreding van… Lees meer

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

9 falingen

KEERBERGEN/LEUVEN/BOUTERSEM/LIEDEKERKE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel (NL) hebben 9 bedrijven/éénmanszaken failliet verklaard.  Lees meer