Nieuws Vlaams Brabant Week van de ondernemer

Week van de ondernemer

Week van de ondernemer

workshop_imgING organiseert de ‘Week Van De Ondernemer’. Van 25 tot 28 april kunnen ondernemers in heel België deelnemen aan meer dan dertig boeiende lezingen rond negen thema’s. Ook in Leuven zijn er enkele activiteiten.

“De bedoeling van deze reeks events is een forum te creëren voor en door ondernemers, waar ondernemers elkaar ontmoeten en van gedachten kunnen wisselen over thema’s die hun interesse wegdragen”, zegt Luc Dirick, Directeur Business Center Leuven van ING. “Experten brengen er ideeën in beweging en toonaangevende ondernemers leggen getuigenis af over hun leerrijke ervaringen. Bovendien zijn er netwerkopportuniteiten voor en na de conferenties.”

Woensdag 27 april van 8 tot 11.30 uur gaat het in Leuven over ‘Verrassende business modellen’. “De reststof van uw productieproces is misschien de nieuwe brandstof voor uw zaak.  U vraagt zich af hoe?  We laten u kennis maken met innovatieve concepten zoals collaboratieve economie en industriële ecologie.” Na de verwelkoming met ontbijt is er de conferentie met Ir. Jiska Verhulst, directeur bij Plan-C; Peter Coonen, algemeen directeur Bebat VZW; Nick Celis, bedrijfsleider bij André Celis NV. Moderator is Luc Dirick. Van 10.30 tot 11.30 is er tijd voor netwerking

Woensdag 27 april van 17 tot 20.30 uur gaat het over het bouwen aan een sterk merk. “Naambekendheid hoeft niet duur te zijn.  Van sociale media tot de kracht van een logo: we verklappen hoe u zonder grote investeringen uw merk voor het voetlicht brengt.” Na de verwelkoming is er een panelgesprek met  Stef Verbeeck, partner bij Pavlov Branding; Johan Meyssen, CEO CarsOnTheWeb; Koen Nolmans, gedelegeerd bestuurder  Toychamp groep. Moderator is Inge Ampe, Marketingdirecteur bij ING België. Van 19 tot 20.30 uur is er een walking dinner en  netwerkmoment.

Donderdag 28 april van 8 tot 11.30 uur is er een sessie over de opvolging in een familiebedrijf. Na de

verwelkoming met ontbijt is er een panelgesprek met Jozef Lievens, Instituut voor het Familiebedrijf, Benny Smets, CEO Ninatrans, en Pieter Dhooghe, Wealth analysis & planning bij ING. Van 10.30 tot 11.30 uur is er netwerking.

Alle sessies vinden plaats aan de Vaartkom, in de zaal de Hoorn aan de Sluisstraat 79 in Leuven.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven vooraf is verplicht en kan via deze link. De inschrijvingen zijn beperkt tot een honderdtal deelnemers per event.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.