Nieuws Vlaams-Brabant Weekje Porsche of Maserati voor trouwe uitzendkrachten

Weekje Porsche of Maserati voor trouwe uitzendkrachten

Weekje Porsche of Maserati voor trouwe uitzendkrachten

Uitzendbureau TRIXXO Jobs, met vestigingen in onder andere Aarschot, Diest en Leuven, beloont de trouwe uitzendkrachten met een week in een exclusieve auto. Op het lijstje staan Porsche en Maserati. 

De arbeidsmarktspecialist maakte tijdens de Petrolhead Days op Circuit Zolder haar plan bekend om trouwe uitzendkrachten te belonen. Alle uitzendkrachten die 120 dagen via TRIXXO Jobs werken, krijgen gedurende 1 week gratis een Porsche of Maserati ter beschikking voor recreatief gebruik. “De bedoeling van de actie is om mensen aan te werven en aan TRIXXO Jobs te binden. We zijn immers constant op zoek naar talent in alle sectoren,”  aldus CEO Frank Vliegen van TRIXXO Jobs.

Snelle groeier

TRIXXO Jobs telt inmiddels achttien vestigingen in Vlaanderen en voorziet uitzendarbeid voor tal van profielen en jobs. De groep is marktleider inzake dienstencheques en is momenteel een van de sterkste groeiers binnen de uitzendsector. De groep naam ook recent Staffing over. TRIXXO Jobs heeft vestigingen in onder andere Aarschot, Diest en Leuven.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.