Nieuws Vlaams Brabant Werken aan Anderlecht-Industrie leggen Brusselse Ring lam

Werken aan Anderlecht-Industrie leggen Brusselse Ring lam

Werken aan Anderlecht-Industrie leggen Brusselse Ring lam

anderlechtwerkenHet is weer prijs op de Ring rond Brussel. De hinder voor het doorgaand verkeer wordt ditmaal veroorzaakt door werken ter hoogte van Anderlecht-Industrie. Die duren de hele zomer en zorgden van bij de start voor ellenlange extra files.

Vorig jaar rond deze tijd werd ter hoogte van Anderlecht-Industrie de buitenring aangepakt. Nu is het de beurt aan de binnenring. Net als vorige zomer zijn maar twee in plaats van drie rijstroken beschikbaar. Ook ditmaal duren de werken de hele zomer. Tot 4 september, als de planning overeind blijft. Het verkeer moet zowel op de buiten- als de binnenring over versmalde rijstroken.

Volgens het verkeerscentrum moeten bestuurders rekening moeten houden met ernstige hinder, vooral tijdens de spitsuren. Op de eerste dag was het meteen prijs, met lange files tot gevolg.  Diverse bestuurders zochten al meteen de pechstrook op. De politie kondigt extra controles aan.

De tweede fase van de werken aan het viaduct drong zich op omdat de brug dringend aan herstelling toe is. Vooral het verkeer uit de richting van Halle krijgt het zwaar te verduren, met wachttijden van een tot twee uur. In de andere richting is het aanschuiven geblazen van Dilbeek tot Huizingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.