Nieuws Vlaams Brabant Werken aan Nijverheidszone Begijnenmeers starten

Werken aan Nijverheidszone Begijnenmeers starten

Werken aan Nijverheidszone Begijnenmeers starten

Stationsomgeving Liedekerke - vogelvluchtperspectief - febaruari 2011 - Team A8 - kopieHet Agentschap Wegen en Verkeer start maandag 13 juni met de herinrichting van de parking aan de Nijverheidszone Begijnenmeers, naast het station van Liedekerke. Hiervoor wordt de parking tot september afgesloten. De heraanleg van de parking kadert binnen de herinrichting van de stationsomgeving die in 2013 werd gestart. De handelaars blijven bereikbaar.

Wegen en Verkeer werkte de voorbije weken aan het nieuwe wegdek en 44 parkeersplaatsen in de Affligemsestraat. Deze parkeerplaatsen zijn beschikbaar vanaf 13 juni. Het in- en
uitrijden van de parking gebeurt via de Affligemsestraat (N207).
Vanaf 13 juni wordt er gewerkt aan de grondige vernieuwing van de bestaande  parking aan de kant van de Nijverheidszone Begijnenmeers. Als gevolg hiervan kan vanaf maandag de parking aan de kant van de nijverheidszone niet meer gebruikt worden. Volgens de huidige planning wordt hier gewerkt tot en met september.
Maandag 6 juni startte de aannemer met de heraanleg van de Stationsstraat tussen de Zavelstraat en de Affligemsestraat..
In mei startte ook NMBS met de bouw van het nieuwe station van Liedekerke. Ondertussen werden de funderingen al aangebracht. In de komende maanden zal het nieuwe gebouw meer vorm krijgen. De ruwbouw zal klaar zijn tegen november.
Het verkeer moet ook in de komende maanden de bestaande omleiding via de Affligemsestraat en de Muilenstraat blijven volgen. Alle handelaars in de Stationsstraat (uitgezonderd in de werkzone) blijven met de wagen bereikbaar via de omleiding.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.