Nieuws Vlaams Brabant Distributeur zoekt groei met hippe slippers

Distributeur zoekt groei met hippe slippers

Distributeur zoekt groei met hippe slippers

TIELT-WINGE/STROMBEEK-BEVER – Regalo Esclusivo, distributeur van trendy schoenen en handtassen, wil haar aanbod verder uitbreiden met de hippe slippers van Freedom Moses. Om de groei te financieren organiseert de Tielt-Wingse onderneming een crowdfundingcampagne.

Sinds de oprichting in 2011 heeft multi-brand agency Regalo Esclusivo uit Tielt-Winge de ambitie om uit te groeien tot dé tussenpersoon inzake hippe en stijlvolle mode-items (schoenen en handtassen) tussen producenten enerzijds en retailers anderzijds. “Als tussenpersoon spelen we een belangrijke rol, we zijn een lokaal aanspreekpunt voor winkeliers die onze collecties kunnen bekijken in onze showroom in Strombeek-Bever. Op die manier hoeven zij niet altijd alle buitenlandse beurzen te bezoeken,” legt zaakvoerder en bestuurder Bart Horemans van Regalo Esclusivo uit.

Freedom Moses

In de portefeuille van de distributeur die actief is in de Benelux en Duitsland, zitten enkele grote retailers zoals Galeria Inno, Paris Londres, Juttu, AS Adventure en Schoenen Torfs. Maar ook een hele reeks kleinere verkooppunten die eigenheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen worden beleverd door de distributeur. Het verkoopnetwerk is een feit maar Regalo Esclusivo is ambitieus. Zo wil de onderneming onder andere groeien met het aanbod van Freedom Moses, een hippe slipper. De opkomende fashion brand – door De Standaard bekroond tot een van de zomerhits van 2020 – maakt wereldwijd zijn opmars. De combinatie van trendiness, duurzaamheid en comfort blijkt een succesformule, wat Leen Törö van Regalo Esclusivo niet is ontgaan: “Freedom Moses biedt slippers met een unieke story in diverse kleuren en prints en dit zowel voor kinderen als voor volwassenen. Aangezien Freedom Moses jaarlijks nieuwe designs introduceert, kunnen we rekenen op een groot aantal herhalingsaankopen”, zegt bestuurster Leen Törö.

Ambitieus

Om te groeien is er geld nodig. Kapitaal dat Regalo Esclusivo wil ophalen via een crowdfundingcampagne bij het Gentse WinWinner. En met succes. Na enkele uren werd al 51.000 euro van de beoogde 150.000 euro opgehaald. Het geloof in het product en Regalo Esclusivo is groot. “2020 was voor ons dan ook een topjaar, dat succes smaakt naar meer. We verdubbelden de omzet in vergelijking met 2019 en ook voor dit jaar mikken we op een verdubbeling van het verkoopcijfer. De jaren erna (tot 2024) willen we telkens met 30% groeien”, zegt Horemans. Investeren kan nog tot en met 11 maart 2021 op de website van WinWinner.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven, Rotselaar
Leuven

Starter van de week: MAE. concept

ROTSELAAR/LEUVEN - Lena Onkelinx (27) startte vorig najaar een online conceptstore op, MAE. concept. MAE. concept is onze starter van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.