Nieuws Vlaams-Brabant Wie is dé strafste onderneemster van Vlaams-Brabant?

Wie is dé strafste onderneemster van Vlaams-Brabant?

Wie is dé strafste onderneemster van Vlaams-Brabant?

Op woensdag 8 maart 2023 is het Internationale Vrouwendag. Op deze dag staan vrouwen over de hele wereld centraal en vieren we wat vrouwen al hebben bereikt.

De positieve beeldvorming rond vrouwelijk ondernemerschap heeft meer dan ooit een duwtje in de rug nodig. Daarom willen we net als vorig jaar de strafste onderneemster uit onze provincie in de kijker zetten op Made in Vlaams-Babant. En jij kan ons daarbij helpen!

Wie moet er volgens jou Hélène de Troostembergh opvolgen? Welke onderneemster verdient het om haar verhaal en visie te delen om andere te inspireren? Wie heeft het voorbije jaar iets straf verwezenlijkt ? Welke onderneemster zie jij als rolmodel? Of met wie heb jij een fijne samenwerking achter de rug?

Nomineer deze straffe onderneemster door het formulier hieronder in te vullen. Je kan tot en met donderdag deelnemen.

De winnares wordt door ons verwend met een SELF verzorgingspakket én we interviewen haar uitgebreid voor onze nieuwsbrief van vrijdag. Hou deze dus zeker in de gaten.

 

Deze wedstrijd is afgelopen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.