Nieuws Vlaams Brabant Wie volgt Leen en Aurélie op?

Wie volgt Leen en Aurélie op?

Wie volgt Leen en Aurélie op?

LEUVEN/KAMPENHOUT – Markant vzw, Unizo en het Agentschap Innoveren en Ondernemen zoeken vrouwelijke kandidaten voor de Womed Award 2021. Leen Gysen, zaakvoerster van het Kampenhoutse IPARC en provinciaal laureaat van 2020, roept in een korte video vrouwelijk ondernemerstalent op zich in te schrijven. 

De Womed Award bekroont vrouwelijk ondernemerstalent. Jaarlijks wordt de Onderneemster én Belofte van het Jaar verkozen. De Womed Award 2021 wordt uitgereikt op woensdag 9 maart 2022 in Antwerpen.

De inschrijvingen voor de Womed Award 2021 zijn geopend. De organisatoren vragen onderneemsters zich te melden via de website van Markant. Inschrijven kan tot 7 november 0 uur.

Oproep 

Bij de beloften werd Aurélie Schalenbourg, van het Leuvense bedrijf Creafrench, vorig jaar provinciaal laureaat. Leen Gysen, CEO en founder van IPARC en provinciaal laureaat in 2020, roept in onderstaande video vrouwelijke ondernemers op zich in te schrijven.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.