Nieuws Vlaams Brabant Wokketen schenkt zorgpersoneel verwenmaaltijden

Wokketen schenkt zorgpersoneel verwenmaaltijden

Wokketen schenkt zorgpersoneel verwenmaaltijden

BOORTMEERBEEK/LEUVEN/OVERIJSE – De restaurantketen Wok Dynasty is 15 jaar actief in ons land. Om die mijlpaal (zinvol) te vieren schenkt de horecazaak verzorgend personeel op covidafdelingen verwenmaaltijden. 

In 2004 opende het echtpaar Pak-Wu de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. Vandaag telt de keten 6 vestigingen: naast het Leuvense filiaal is het bedrijf ook actief in Overijse, Boortmeerbeek, Aartselaar, Sint-Martens-Latem en Hasselt.

Eigenaar Changying Wu wil deze mijlpaal op een zinvolle manier vieren: ze gaat persoonlijk verwenmaaltijden leveren voor het personeel van de covidafdeling van lokale zorginstellingen in de regio van de 6 vestigingen van de Aziatische wokketen. Eind vorige week leverde Wu 50 foodboxen aan de covidafdeling van het Imeldaziekenhuis in Bonheiden.

“Ik heb super veel bewondering voor de tomeloze inzet van het zorgpersoneel”, zegt Wu. “Ik vind het dan ook geweldig dat ik vandaag het voltallige team van de covidafdeling in het Imeldaziekenhuis kan verrassen met een overheerlijke maaltijd. Ik vond het ook een mooie uitdaging  voor onze chefs om tijdens deze lockdown, waar onze restaurants enkel open zijn voor takeaway, hun beste beentje voor te zetten om lokale zorgverleners een hart onder de riem te steken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Dilbeek, Etterbeek
Dilbeek

Horecazaak, bouwbedrijf en arts in faling

HOEILAART/ZEMST/LEUVEN/HALLE/DILBEEK/ETTERBEEK/WEMMEL - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben een reeks bedrijven en eenmanszaken failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Meise
Meise

Stephex Group koopt manège

MEISE - Het Meisese paardenbedrijf Stephex Group van Stephan Conter heeft manège Saint-Hubert in het Antwerpse Kapellen overgenomen. Conter wil… Lees meer