Nieuws Vlaams Brabant Woonzorgweb voortaan ook in het Frans 

Woonzorgweb voortaan ook in het Frans 

Woonzorgweb voortaan ook in het Frans 

Team Woonzorgweb.beEen overzichtelijke immo webstek maken voor de 4 miljoen 50plussers in België: dat is de uitdaging die het team van Woonzorgweb uit Steenokkerzeel in 2014 is aangegaan. Met de lancering van Seniorieweb.be, de Franstalige versie van Woonzorgweb, wordt deze ambitie stilaan waargemaakt.

Het project gaat uit van drie ondernemers uit Vlaams-Brabant, marketeer Tim Mertens en de webspecialisten Olivier Jacquet en Bart Noppen. De eerste stap bestond erin het aanbod in Vlaanderen in kaart te brengen. Nu, een kleine twee jaar later, wordt het aanbod uitgebreid met zorgresidenties uit Wallonië. Uiteraard ook in het Frans.

“We beseffen dat dit een echte uitdaging gaat worden,” zegt Tim Mertens. “Maar in een land als België kan je uiteraard niet om het Frans heen.” Het huidige Waalse aanbod zal de komende maanden sterk worden aangevuld. Dit zal – net als op Woonzorgweb – gebeuren door de verantwoordelijken van de woonzorgcentra en serviceflatcomplexen zelf.

“Deze nieuwe stap kadert in de ambitie om de echte online referentie te worden op het gebied van woonoplossingen voor ouderen”, zegt Mertens. “In februari telde Woonzorgweb een 40.000 bezoeken. Tegen het einde van het jaar zou dit aantal – mede dankzij Seniorieweb.be – moeten oplopen tot meer dan 60.000 bezoeken per maand.”

De bezoekers van Woonzorgweb.be hoeven slechts een postcode in te tikken om de gegevens te zien van de rusthuizen en serviceflats in de betrokken gemeente en omgeving. Contact opnemen kan gemakkelijk en direct. Woonzorgweb.be wil hiermee de zoektocht naar een geschikt rusthuis of serviceflat voor je ouders, of voor jezelf, vereenvoudigen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.