Nieuws Vlaams Brabant Zwaar arbeidsongeval in brouwerij in Hoegaarden

Zwaar arbeidsongeval in brouwerij in Hoegaarden

Zwaar arbeidsongeval in brouwerij in Hoegaarden

Op de site van AB InBev in Hoegaarden vond woensdagmiddag een zwaar arbeidsongeval plaats. Een Roemeense arbeider raakte levensgevaarlijk gewond door een ongeval met een heftrucklift.

Het ongeval gebeurde rond 13 uur tijdens het uitladen van paletten. De bestuurder van de heftruck merkte het slachtoffer niet op en raakte de man met een vork van de lift.

De inspectie Welzijn op het Werk kwam ter plaatse en oordeelde volgens de eerste bevindingen dat het om een ongeval ging. Het slachtoffer liep op een plaats waar dat niet was toegestaan. De chauffeur van de heftruck kon de man niet zien.

Het 37-jarige slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis en verkeert in kritieke toestand.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.