Nieuws West-Vlaanderen Accountancygroep Decupere & Partners vergroot zijn actieradius met overname in Waregem

Accountancygroep Decupere & Partners vergroot zijn actieradius met overname in Waregem

Accountancygroep Decupere & Partners vergroot zijn actieradius met overname in Waregem

WAREGEM – De consolidatie in de sector van de accountancykantoren gaat onverminderd door. Het kantoor Dewaele & Partners uit Waregem maakt voortaan deel uit van de Vlaamse boekhoud- en accountancygroep Decupere & Partners (D&P). D&P heeft zijn roots in Ieper. Koen Van de Vyver van Dewaele & Partners (zie foto) wordt de verantwoordelijke voor de Waregemse afdeling van Decupere & Partners. “Het DNA van onze kantoren ligt perfect op dezelfde lijn, waardoor een aansluiting bij Decupere & Partners een logische keuze was”, zegt Koen Van de Vyver van Decupere & Partners. “Deze stap zorgt voor een opportuniteit om als groep te groeien en onze diensten verder uit te breiden.”

 

De overname gaat gepaard met een verhuizing naar een gloednieuw kantoorgebouw op amper een boogscheut van het huidige kantoor.  “Dankzij de draagkracht van Decupere & Partners kunnen we beroep doen op extra middelen en expertise”, zegt Koen Van de Vyver, verantwoordelijke voor de Waregemse afdeling van Decupere & Partners. “Tegelijk blijven alle vertrouwde gezichten aan boord, waaronder ook Johan Dewaele, oprichter van het kantoor. Hij heeft zich geëngageerd om samen met Koen Van de Vyver de integratie in het geheel zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Zo zorgen we niet alleen voor continuïteit voor onze klanten, maar kunnen ze ook genieten van een nog betere service en inzetten op een doorgedreven digitalisering.”

Gestage groei

“Deze overname past in de plannen van Decupere & Partners om gestaag te groeien in Vlaanderen en onze dienstverlening uit te breiden om tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze klanten”, zegt Dimitri Beck, op groepsniveau CEO van D&P. “Met de overname van Dewaele & Partners in Waregem openen wij ons zesde kantoor in West-Vlaanderen, de bakermat van Decupere & Partners.”

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.