Nieuws West-Vlaanderen Albert Heijn gaat voor nieuw charme offensief in West-Vlaanderen

Albert Heijn gaat voor nieuw charme offensief in West-Vlaanderen

Albert Heijn gaat voor nieuw charme offensief in West-Vlaanderen

BRUGGE – ‘Albert Heijn Aan Huis’ -de thuisleverdienst van Albert Heijn- komt nu ook naar West-Vlaanderen. Die uitbreiding is goed voor 600.000 extra huishoudens. In 87 extra postcodes in Oost- en West-Vlaanderen kunnen klanten vanaf vandaag boodschappen van Albert Heijn aan huis laten leveren. Tot dat nieuwe levergebied behoren: zo goed als alle kustgemeenten en de brede regio rond Roeselare, Brugge, Kortrijk, Oostende en Waregem. 

‘Albert Heijn Aan Huis’ bedient dankzij deze uitbreiding zo’n 1,4 miljoen huishoudens in Vlaanderen. West-Vlaanderen wordt beschouwd als een vruchtbare bodem, maar thuisleveringen behoorden nog niet tot de dienstverlening. Daar komt nu verandering in. Eerder werd deze dienst aan huis al uitgerold in de provincies Antwerpen, een deel van Oost-Vlaanderen alsook in de Brusselse rand. In West-Vlaanderen komen er 87 nieuwe postcodes bij, wat het totaal op 169 brengt.

De prijzen zijn dezelfde als in de winkels en per levering wordt 5 euro aangerekend. De Nederlandse keten poneert ook dat de leveringen ultra-snel gebeuren.  De nieuwe dienstverlening wordt gecoördineerd vanuit acht zogenaamde Home Shops. Winkelmanden thuis bezorgen kan pas vanaf bestellingen voor minimum 50 euro.

Reageer op dit bericht

Reacties

Irene B. 2021-11-15 18:00:33

Zou het ook graag in de Panne zien

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.