Nieuws West-Vlaanderen Architect Bernard Declerck verblijdt Roeselare met unieke co-working place voor bouwgerelateerde kmo’s

Architect Bernard Declerck verblijdt Roeselare met unieke co-working place voor bouwgerelateerde kmo’s

Architect Bernard Declerck verblijdt Roeselare met unieke co-working place voor bouwgerelateerde kmo’s

ROESELARE – Co-working places zijn meer dan ooit in. Ze bieden het voordeel van nestwarmte, flexibiliteit en mogelijke kruisbestuiving tussen jonge ondernemers. Architect Bernard Declerck zette er zijn zinnen op en opende zopas de deuren van het PANDD in centrum Roeselare. Met focus unilateraal op de bouwsector. 

Bernard Declerck is een Roeselaarse architect. Hij heeft een voor zijn eigen portefeuille grote investering gerealiseerd. Een pand in het volle centrum van Roeselare werd omgetoverd tot een moderne co-working place.

Met co-working places kan je vele richtingen uit. Bernard Declerck heeft echter zelf één bepaald concept voor ogen. In zijn optiek moet het PANDD een inspirerende plek zijn voor creatieve of bouwgerelateerde ondernemers.  “We willen een netwerk en een platform in het leven roepen dat voor kruisbestuiving zorgt in één bepaalde sector van de economie”, aldus Declerck.

Daarbij wordt in de eerste plaats gedacht aan start-ups en scale-ups die in de beoogde sector actief zijn. Wie er intrekt kan alvast rekenen op een inspirerend decor, een professionele uitrusting en een locatie die ook zeer bereikbaar is via het openbaar vervoer.

info: www.pandd.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.