Nieuws West-Vlaanderen Arne Goethals begint tweede bedrijf

Arne Goethals begint tweede bedrijf

Arne Goethals begint tweede bedrijf

WAREGEM – Wie droomt er niet van? Het fameuze gat in de markt. Arne Goethals denkt het gevonden te hebben en hield zopas zijn nieuwe boorling Poedr boven de doopvont: een poederlakkerij. En ja, er was een gat in de markt. 

Arne Goethals is ambitieus. Hij startte naast de Waregemse firma Goethals (traditioneel en familiaal gerund metaalbedrijf in de derde generatie) een nieuw bedrijf op: Poedr. “Uit noodzaak”, aldus Arne Goethals. “Als we zelf iets moesten lakken, moesten we dat uitbesteden en was er een te lange wachttijd. Er is een groot tekort aan poederlakkers. Vandaar de grote stap om zelf met een poederlakkerij te beginnen.”

Poedr staat volledig los van de firma Goethals, bedrijf dat geleid wordt door de broers Arne en Sven Goethals. Maar anderzijds is het een groot pluspunt als aanvulling bij de firma Goethals. Om die reden staat Poedr ook klaar voor andere staalbedrijven die hun producten willen poederlakken. Met zijn start-up wil Goethals naar eigen zeggen het grote tekort aan poederlakkers op de markt helpen opvangen. Poedr biedt trouwens een breed gamma aan. Niet alleen poederlakken, maar ook de aanverwante activiteiten zoals stralen en metalliseren, zowel voor nieuwe als voor oude staalconstructies.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.