Nieuws West-Vlaanderen Artes Group neemt intrek in nieuw hoofdkwartier

Artes Group neemt intrek in nieuw hoofdkwartier

Artes Group neemt intrek in nieuw hoofdkwartier

ZEEBRUGGE – Aan de monding van de Zeebrugse havengeul heeft de Artes Group zijn nieuwe hoofdzetel in gebruik genomen in het zogenaamde ABC Gebouw. De Artes Group is één van de grootste bouwconsortia van de provincie. 

De nieuwbouw is het resultaat van een unieke samenwerking tussen het havenbestuur MBZ enerzijds en Artes Depret anderzijds. Het gebouw heeft meerdere functies, waaronder ook een toeristische infozone voor de cruisetoeristen. De kantoren van Artes bevinden zich op de tweede, derde en vierde verdieping van het gebouw.

De Artes Group van CEO Robert Hoornaert is zowat een duizendpoot in het bouwlandschap. Onder één en hetzelfde dak gaan in elk geval veel competenties schuil: burgerlijke bouw, maar evengoed waterbouw of restauratie. Binnen de groep zijn er dan ook verschillende aannemingsbedrijven: Artes Roegiers, Artes Depret, Artes TWT en Artes Woudenberg, één voor één gekende aannemers met hun eigen specialisaties en bekwaamheden. Met Artes Projects en Vanhaerents Development beschikt Artes Group bovendien over twee afdelingen die gespecialiseerd zijn in projectontwikkeling. Artes Prefab, voor de interne productie van prefabbeton, maakt de groep compleet.

Artes Group is, met haar geografische spreiding, vertegenwoordigd in heel België. Meer dan 550 gemotiveerde en competente medewerkers vormen de bouwstenen van de, nog elke dag groeiende, Artes Group.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.