Nieuws West-Vlaanderen Auto’s Cardoen opent nu ook supermarkt in regio Kortrijk

Auto’s Cardoen opent nu ook supermarkt in regio Kortrijk

Auto’s Cardoen opent nu ook supermarkt in regio Kortrijk

cardoenAuto’s Cardoen heeft een tweede filiaal geopend in West-Vlaanderen. Cardoen Kortrijk is  “up and running” vanaf deze week, maar de feestelijke opening is voorzien voor  het weekend van 9 en 10 april. Na Brugge komt er ook een verkooppunt op de grens tussen Kortrijk en Kuurne (Brugsesteenweg 356), maar net in Kuurne gelegen in de gebouwen waar vroeger Massive was gehuisvest. De Brugsesteenweg is zowat het Mekka geworden voor de autoverkoop in de regio.

De komst naar de regio Kortrijk voelt een beetje aan als thuis komen. Albert Cardoen, die het bedrijf startte in 1949, was immers een West-Vlaming. Karel Cardoen, zijn zoon, is de huidige CEO en ook hij kan in zijn spraak de West-Vlaamse roots moeilijk verbergen. “We hebben voor Kortrijk gekozen omdat we weten dat klanten niet verder dan 25 km willen rijden voor de aankoop en het onderhoud van hun wagen, zelfs als het gaat om nieuwe auto’s aan de laagste prijs, zegt woordvoerder Ivo Willems namens de autodealer. “Voor mensen van Kortrijk is het te ver naar Gent of Brugge en dus komt Cardoen nu naar hen toe.”

In de toonzaal van de autosupermarkt van Cardoen zullen een kleine honderd wagens worden uitgestald, maar via het digitaal 24 uur op 24 uur netwerk van Cardoen.be heeft de kandidaat-koper wel keuze uit duizend aanbiedingen. Stefaan en Kelly Decock krijgen de operationele leiding in handen. De vestiging in Kortrijk is de twaalfde in België en zal ook op zondag geopend zijn. (KC)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.