Nieuws West-Vlaanderen Bariseau Mottrie neemt in regio Kortrijk ook Nissan onder zijn vleugels

Bariseau Mottrie neemt in regio Kortrijk ook Nissan onder zijn vleugels

Bariseau Mottrie neemt in regio Kortrijk ook Nissan onder zijn vleugels

KORTRIJK – De schaalvergroting bij de autodealers zet zich onverminderd verder. Dat bewijst ook de nieuwe stap die Bariseau Mottrie zet in het Kortrijkse met de overname van het dealership van Nissan. Met Nissan Kortrijk wordt een nieuwe stap gezet in ons multimerken verhaal, en we hebben nog heel wat plannen op tafel liggen”, zegt CEO Julie Bariseau. 

Bariseau Mottrie breidt uit en neemt een extra automerk onder de vleugels. Sinds kort is Bariseau Mottrie ook officieel verdeler van het merk Nissan voor regio Kortrijk. De nieuwe Nissan showroom werd in aanwezigheid van Ruth Vandenberghe, burgemeester van Kortrijk, feestelijk geopend.

Bariseau Mottrie is al jaren gekend als de officiële verdeler van Opel in West-Vlaanderen en kiest bewust voor de groeistrategie. Voor de vestiging in Kortrijk komt er naast Opel nu ook Nissan bij. “De innovatieve modellen van Nissan zijn een mooie aanvulling van ons bestaande aanbod”, zegt Julie Bariseau, CEO van Bariseau Mottrie. “De laatste maanden hebben we onze organisatie en structuur verder op punt gezet waardoor we vol vertrouwen naar een mooie toekomst kijken. De solide basis van Bariseau Mottrie, de duidelijke toekomststrategie en ons sterke, betrouwbare imago maken ons een goede partner in regio Kortrijk.”

Verder bouwen

We zijn zeer verheugd om een ervaren dealer als Bariseau Mottrie te verwelkomen in ons netwerk”, zegt Laurent Brener namens Nissan Belux.  “We kijken ernaar uit om ons merk verder uit te bouwen in Kortrijk en omstreken met deze dynamische, professionele partner en zijn ervan overtuigd dat ons toekomstgerichte aanbod aan geëlektrificeerde en elektrische modellen zullen bijdragen aan een duurzame mobiliteit in de regio.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.