Nieuws West-Vlaanderen Bart Versluys gooit alweer een nieuw anker uit in Cadzand

Bart Versluys gooit alweer een nieuw anker uit in Cadzand

Bart Versluys gooit alweer een nieuw anker uit in Cadzand

OOSTENDE – Met de lancering van het nieuwe residentiële project ‘The Hamptons’ vergroot Versluys Groep verder zijn residentiële aanwezigheid in het Nederlandse Cadzand-Bad. De voorbije jaren ontwikkelde Versluys in Cadzand reeds succesvol ‘de Blanke Top – The Residence’ als één van de meest prestigieuze projecten in de Benelux. Naast Versluys is ook de Knokse Compagnie Het Zoute al jaren een forse investeerder en projectontwikkelaar in Zeeland.   

Het vorige Versluys-project in Cadzand, met een totale verkoopprijs van meer dan 100 miljoen euro, is inmiddels volledig uitverkocht. Ook het project ‘Wielingen 15’ waar vorig jaar de verkoop gelanceerd werd, is ondertussen uitverkocht.

Het nieuwe residentiële project ‘The Hamptons’  is gelegen op de centrale Boulevard de Wielingen op wandelafstand van strand en zee. Deze elegante residentie kijkt uit over een prachtig duingebied en omvat 50 appartementen verspreid over drie afzonderlijke gebouwen met een ondergronds parkeerniveau. Alle appartementen hebben een hoogstaande en kwalitatieve afwerking.

Opmars in Nederland

Volgens CEO Bart Versluys wordt de Nederlandse markt belangrijker en belangrijker voor zijn vastgoedgroep. “Met dit derde project op rij in Cadzand-Bad bevestigen wij ons succesverhaal op de Nederlandse vastgoedmarkt”, aldus Bart Versluys. “Door onze eerdere realisaties, hebben we  zonder twijfel de Nederlandse luxe vastgoedmarkt wakker geschud. Met onze 113 jaar ervaring en referentielijst van meer dan 780 gerealiseerde projecten beschikken we dan ook over een enorme knowhow en vakkennis in luxevastgoed. Met de lancering van het project The Hamptons bieden we een antwoord op de enorme vraag vanuit de Nederlandse markt naar hoogstaand en kwalitatief vastgoed aan zee.”

Versluys zal de komende jaren blijven inzetten op nieuwe projecten in Nederland. De ambitie leeft om ook in Nederland een toonaangevende projectontwikkelaar te worden. “Om dit doel te bereiken sluiten wij een samenwerking met een gevestigde Nederlandse vastgoedspeler in de toekomst niet uit”, aldus Bart Versluys. “Een goede lokale expertise in combinatie met onze exclusieve projectvisie kunnen immers de ideale fundamenten zijn voor een goed partnership.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.