Nieuws West-Vlaanderen Beaulieu helpt mee aan onderzoek over veilig fietsen naar het werk

Beaulieu helpt mee aan onderzoek over veilig fietsen naar het werk

Beaulieu helpt mee aan onderzoek over veilig fietsen naar het werk

WAREGEM, WIELSBEKE – De campagne Tournée Flandrienne – een concept om het fietsen naar het werk maximaal te promoten – gaat later dit jaar voor de derde maal door. Enkele grote bedrijven zetten mee hun schouders onder de campagne waarbij onderzoek wordt gedaan naar veiligheid bij het fietsen naar het werk. Dat alles ter promotie van een nieuwe mobiliteit. Onder die grote namen ook Beaulieu International Group (B.I.G.).   

Tournée Flandrienne wil in deze fase onderzoek doen naar fietsveiligheid bij het woon-werkverkeer. Beaulieu International Group schaart zich achter dat stichtend initiatief. Tien medewerkers van Beaulieu International Group (waaronder ploegchefs, bedienden, operatoren en managers) doen mee aan deze mobiliteitstest én -enquête. Sommigen van hen pendelen zelfs dagelijks van Wielsbeke naar Noord-Frankrijk.

Bij de verdeling van de elektrische speedbikes Fuell, gaf ook mede aandeelhouder Luc De Clerck present om de campagne een hart onder de riem te stekken. Luc De Clerck is één van de investeerders in het merk BizBike. BizBike is één van de merken die samenwerkt met Tournée Flandrienne, naast andere e-bike merken zoals Fuell, Veloci, Beaufort, Hiron (van Bike Republic) en het Belgische speed pedelec merk Ellio.

Eerder werkten ook al Bekaert, een team van Focus-WTV Roeselare en Rhizo Zwevegem mee aan dit project. Binnenkort zullen onder meer ook De Waak en Van Marcke meehelpen om data te verzamelen over veiligheid tijdens het woon-werkverkeer. Via de website van Tournée Flandrienne kunnen andere bedrijven zich nog steeds melden.

 

call to action :

Zijn er nog geïnteresseerde bedrijven om deel te nemen aan dit project ? Wees vlug want de planning is bijna volzet. Surf naar Tourneeflandrienne.be/research.

Ook onze georganiseerde pelotons in het najaar gaan weer door met een tiental bekende fietsers waaronder Wannes Cappelle, Ine Beyen, Johan Museeuw en nog veel ander mooi volk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Tessenderlo, Tielt
Tessenderlo

Ekopak versiert miljoenencontract in Limburg

TIELT - Het sinds kort beursgenoteerde West-Vlaamse milieutechnologiebedrijf Ekopak van CEO Pieter Loose en minderheidsaandeelhouder Marc Coucke, heeft een miljoenencontract… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.