Nieuws West-Vlaanderen Bekende Antwerpse restaurateur opent pop-up in Knokke

Bekende Antwerpse restaurateur opent pop-up in Knokke

Bekende Antwerpse restaurateur opent pop-up in Knokke

KNOKKE – Op de Zeedijk in Knokke kom je deze zomer een bekende café-uitbater uit de regio Antwerpen (Aartselaar) tegen. Sam Pelgroms van Entrez baat er samen met zijn vriendin Laura Nollet de pop-up Healthy Knokke uit.

Het idee van Sam en vriendin Laura ontstond tijdens de coronalockdown. “Daar we zelf graag proberen om op onze voeding te letten, merkten we op dat het moeilijk is om ergens een snelle hap af te halen die dan ook nog eens gezond is”, vertelt Sam Pelgroms. “Tijdens de coronalockdown heb ik ook eens geëxperimenteerd met veganistisch eten. Door hiermee bezig te zijn, begon het te kriebelen om hier ook professioneel iets mee te doen.”

Samen vonden Sam en Laura een leuk pand op de Zeedijk – Albertstrand 517. “De vader van mijn vriendin woont in Knokke en zo was de stap naar een pop-up aan de Belgische kust gezet”, aldus Sam Pelgroms. Healthy Knokke is in de eerste plaats een take-away. “We zullen een klein zaakje zijn waar je enkel kan afhalen om dan te genieten op de stranden van Knokke”, zeggen de iniatiefnemers. “We kiezen voor take-away ‘healthy’ salades, broodjes, wraps en geperste sapjes. We zijn dus geen dieetwinkel, maar willen gewoon een gezonder alternatief zijn voor de klassieke broodjes- en snackbar. En uiteraard voorzien we ook voor de vegans een alternatief.”

De pop-up Healthy Knokke heeft de bedoeling alle dagen open te zijn van 11 tot 16 uur. Het wordt ongetwijfeld een hete zomer voor Sam en Laura.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.