Nieuws West-Vlaanderen Bossuwé eventjes in zee met Hertog Jan

Bossuwé eventjes in zee met Hertog Jan

Bossuwé eventjes in zee met Hertog Jan

KORTRIJK, BRUGGE – Dat corona niet noodzakelijk naar defaitisme moet leiden, maar ook grenzeloze creativiteit met zich kan meebrengen, wordt bewezen in de zwaar getroffen horeca. De Kortrijkse frituurzaak Bossuwé, de bekendste van Zuid West-Vlaanderen, geeft het voorbeeld middels een samenwerking met de zaakvoerders van Hertog Jan.

Bossuwé zal deze zaterdag niet alleen hamburgers of zakjes patat schenken, met of zonder mayonaise, met of zonder currysaus of wat dan ook. Culinaire gasten kunnen bij Bossuwé ook het  driesterrenmenu van Hertog Jan afhalen. Een take away op niveau, heet zoiets, en geen twijfel dat dit veel hongerige magen zal kunnen verblijden in deze tijden van enige hopeloosheid.

Ook bij Bossuwé tevreden gezichten. “Topreclame”, zeggen ze daar, “zo zullen mensen ook onze frituur op Hoog Kortrijk beter leren kennen.” Nu zaterdag zijn de foodboxen van Hertog Jan te verkrijgen, met op het menu onder meer Zeeuwse kokkeltjes, zo weet één bepaalde krant nu al te melden. Als dat maar geen files of opstroppingen veroorzaakt aan de kantine. Een tip misschien: dranghekkens plaatsen, maskers op, afstand houden, niet drummen en smaakpapillen in aanslag houden.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Dossier

Meest gelezen in deze regio