Nieuws West-Vlaanderen Britse ‘klimaatbedrijf’ Andrews Sykes opent nu ook vestiging in Kortrijk

Britse ‘klimaatbedrijf’ Andrews Sykes opent nu ook vestiging in Kortrijk

Britse ‘klimaatbedrijf’ Andrews Sykes opent nu ook vestiging in Kortrijk

KORTRIJK – Het Britse Andrews Sykes, in België marktleider op gebied van klimaatverhuur, blijft zijn steile groei in ons land verder voortzetten. Om te kunnen voldoen aan de steeds stijgende vraag opent het bedrijf alweer een nieuwe vestiging, ditmaal in Kortrijk. Naast het centrale depot en hoofdkantoor in Brussel werd begin vorig jaar ook al een nieuwe vestiging in Antwerpen geopend. Via deze nieuwe locaties wil marktleider Andrews Sykes zijn groei verder consolideren en zijn klanten nog beter en sneller servicen.

Andrews Sykes, met wereldwijd meer dan 50 vestigingen en hoofdkwartier in het Verenigd Koninkrijk, is de marktleider op het gebied van klimaatverhuur in België. Het bedrijf biedt oplossingen op vlak van verwarming, airconditioning, vochtbeheersing en ventilatie voor zowel geplande als acute (nood)situaties. Wereldwijd was het bedrijf, dat gesticht werd in 1857, vorig jaar goed voor een omzet van meer dan 100 miljoen euro. Geen kleine jongens dus.

De nieuwe uitbreiding in het Kortrijkse (Marke) moet Andrews Sykes toelaten om zijn 24/7 service aan te houden en zelfs nog verder uit te bouwen. Concreet wil dit zeggen dat het bedrijf op elk moment bereikbaar en stand-by is om problemen op vlak van verwarming, airconditioning en ventilatie op te lossen.

Een must

De nieuwe vestiging opent rond deze tijd zijn deuren. Peter Dillen, managing director Andrews Sykes België & Luxemburg (zie foto), heeft het over een must. Door de steeds stijgende vraag was de opening van een nieuwe vestiging absoluut noodzakelijk”, aldus Dillen. “Onze klanten weten dat we als marktleider volop inzetten op snelheid, professionaliteit en kostenefficiëntie.“

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.