Nieuws West-Vlaanderen Callens tekent voor recordgroei

Callens tekent voor recordgroei

Callens tekent voor recordgroei

WAREGEM – Het Waregemse energiebedrijf Callens, dat geleid wordt door CEO’s Windy Moerman en Annick Callens,  zet dit jaar een nieuw record neer: voor de 12e maal op 14 jaar tijd sleept het een  nominatie als Trends Gazelle in de wacht. Het moge duidelijk zijn: groeien zit Callens in het bloed.  

 

 

Callens is bekend als engineerings-, installatie- en servicebedrijf voor industriële warmte- en luchttechnieken. Het Waregemse familiebedrijf werd  opgericht in 1966. In ruim een halve eeuw is het uitgegroeid tot een van A tot Z geïntegreerde partner in warmte- en luchttechnieken voor de procesindustrie.

De groei is een constante. Het bedrijf probeert naar het zeggen van het management het verschil te maken via de oplossingsgerichte focus voor klanten en het ondernemerschap van de zogenaamde Calliërs, de eigen medewerkers dus . “Ons doorgedreven HR-beleid biedt onze mensen de kans zich continu te ontwikkelen op het vlak van vakkennis en zelfontplooiing en dat resulteert in gemotiveerde medewerkers die tot het uiterste gaan om klanten een kwalitatieve oplossing op maat te bieden”, aldus Tommie Duyvejonck, HR-directeur bij Callens.

Totaalontzorging als sleutel tot succes

Callens is erg formeel: elke klant die er aanklopt, mag rekenen op totaalontzorging voor zijn thermisch project. Het bedrijf is namelijk van bij het begin de project owner en engineert zelf de warmte- en luchtinstallaties. De Calliërs verzorgen de montage en de industriële piping van de installaties die inhouse worden uitgetekend. Het service-team staat dan weer garant voor een onberispelijke nazorg, jaar na jaar.

Callens moet het ook hebben van zijn warmtekrachtkoppelingen via het tien jaar jonge niche zusterbedrijf CallensVyncke en van de thermische naverbranders en warmteterugwinningssystemen van zusterbedrijf Optimum by Callens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.