Nieuws West-Vlaanderen Christian Dumolin heeft met Créaset nieuwe scalp aan de gordel

Christian Dumolin heeft met Créaset nieuwe scalp aan de gordel

Christian Dumolin heeft met Créaset nieuwe scalp aan de gordel

Dedumolin christian 2 Kortrijkse groep Koramic van voorman Christian Dumolin heeft Créaset, met zetel in Braine-l’Alleud, overgenomen. Créaset is toonaangevend in de creatie en realisatie van dragers voor visuele communicatie, onder meer via digitale bedrukking op groot formaat. Het pas overgenomen bedrijf wordt ondergebracht bij de gespecialiseerde divisie Koramic Visual Communication (KVC), die onder meer het in Moeskroen gevestigde vlaggenbedrijf Wollux onder zijn vleugels heeft. KVC zal, met Créaset erbij, goed zijn voor een omzet ruim 30 miljoen euro.

Bij Créaset werken om en bij de 50 mensen. Het bedrijf is goed voor een jaaromzet van tien miljoen euro, en is zeer winstgevend. Xavier Caytan blijft ook in de nieuwe structuur aan boord als CEO. Créaset werd in 1987 opgericht door Patrick Grosjean, die in mei van dit jaar jammerlijk en onverwacht overleed. Zijn vrouw Mieke zal zetelen in de raad van bestuur. (KC)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.