Nieuws West-Vlaanderen Conny Vandendriessche schrikt zich rot

Conny Vandendriessche schrikt zich rot

Conny Vandendriessche schrikt zich rot

ROESELARE – Ze wist naar eigen zeggen van niets en ze schrok zich dan ook rot. Op de Dag van de Ondernemer hebben stad Roeselare en Unizo Roeselare onderneemster Conny Vandendriessche in de bloemen gezet. Zij kreeg als eerste vrouw de vijfde ‘Durver en Doener‘-trofee. Deze bijzondere prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een ondernemer die een bijzondere prestatie heeft neergezet en ook anderen weet te inspireren. 

Conny Vandendriessche lag in de jaren 90 en samen met haar betreurde vennoot Philip Cracco aan de basis van Accent Jobs dat uitgegroeid is tot een cruciale speler in de markt van de HR. De koepelmaatschappij House of HR is gespecialiseerd in uitzendwerk. Daarnaast richtte de goedlachse en aimabele Vandendriessche nog een aantal bedrijven op waar vrouwelijk ondernemerschap centraal staat. Zo is er het durffonds We Are Jane, dat zich unilateraal focust op steun aan vrouwen. Verder ligt ze ook aan de grondslag van Stella P., dat vrouwelijke bestuurders zoekt en ook plaatst.

Meid voor alle werk

“Conny Vandendriessche staat voor wat Roeselare eigenlijk is, vrouwelijk ondernemerschap combineren met creativiteit, diversiteit en telkens opnieuw ook anderen daarin betrekken, jobs creëren en ze doorgeven”, zei de Roeselaarse burgemeester Kris Declercq bij de overhandiging van de prijs.

Rik Denolf van Roularta, Donald Muylle (Dovy) en wielerpaus Patrick Lefevere wonnen vroeger ook al deze bijzondere trofee.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.