Nieuws West-Vlaanderen ConXioN zet topsportcoach Mia Dobbeni in als talentcoach en netwerkspecialiste

ConXioN zet topsportcoach Mia Dobbeni in als talentcoach en netwerkspecialiste

ConXioN zet topsportcoach Mia Dobbeni in als talentcoach en netwerkspecialiste

 

????????????????????????????????????

De Vlaamse ICT-dienstverlener ConXioN uit Deerlijk heeft zijn team versterkt met het aantrekken van Mia Dobbeni (1964). Deze burgerlijk ingenieur behoort tot de absolute top van de netwerk- en securityspecialisten in België. Daarnaast doet ze op het hoogste niveau aan sport: ze is topsportcoach voor de Vlaamse jeugdselectie triatlon. De rol van ervaren coach zal ze ook bij ConXioN opnemen. Door de snelle groei van ConXioN was er bij het bedrijf ruimte voor dergelijke sterke profielen. Volgens CEO Chris Debyser is het de bedoeling altijd een mix van jong talent en high-level ervaring aan te trekken.

Mia Dobbeni kan als netwerkspecialiste aardig wat adelbrieven voorleggen, zoals dat van Cisco Certified Internetworking Expert. Ze heeft ook een reputatie als mental coach. Bovendien doorliep ze alle niveaus van de Vlaamse Trainersschool, tot ‘Trainer A’. Vandaag traint ze als docente zelf startende coaches. Mia Dobbeni koos naar eigen zeggen voor ConXioN omdat het een groeiend bedrijf is met veel potentieel, dat tegelijk klein en wendbaar genoeg is om snelle beslissingen te nemen zonder je met bedrijfspolitiek bezig te moeten houden. “Werken in een kmo is ook een verademing na een carrière in multinationals,” aldus Dobbeni die eerder aan de slag was bij ondermeer IBM, Digital, Compaq en later HP. Na 24 jaar begon ze als onafhankelijk IT-consulente. De laatste twee jaar werkte ze voor GDF Suez/Engie.

ConXioN uit Deerlijk is een ICT-dienstverlener die zich richt tot kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf dat ook vestigingen heeft in Lommel en Ternat, is gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die vlotte bedrijfsprocessen faciliteren zodat klanten zich volledig kunnen focussen op hun bedrijfsdoelstellingen. Concreet levert ConXioN infrastructuur, software voor bedrijfs- en winkelbeheer, diensten voor licentiebeheer, cloudoplossingen, managed services, telecommateriaal en -diensten, en professionele diensten. (KC)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.