Nieuws West-Vlaanderen Deleclean krijgt met Anticimex een Zweedse moeder

Deleclean krijgt met Anticimex een Zweedse moeder

Deleclean krijgt met Anticimex een Zweedse moeder

IZEGEM – Anticimex, ‘s werelds 4de grootste pest control firma, heeft het West-Vlaamse Deleclean overgenomen. Dit is de vijfde overname voor Anticimex België in twee jaar tijd en hiermee worden hun groeiambities bevestigd. Deleclean is een West-Vlaams familiebedrijf actief in ongediertepreventie en bestrijding. De nieuwe moedermaatschappij  heeft zijn roots in Zweden. 

Met de overname versterkt Anticimex niet enkel haar marktleiderschapspositie in West- en Oost-Vlaanderen, maar verwerft ze eveneens klanten in de rest van het land. Deleclean is immers sinds 1997 nationaal actief. Anticimex is de toonaangevende specialist in milieuvriendelijke en preventieve ongediertebestrijding. Via de SMART oplossingen bieden ze klanten  de garantie dat de lokalen 24/7 digitaal worden gemonitord op een gifvrije manier. Dit is niet enkel milieuvriendelijk, maar biedt eveneens de garantie op snelle interventie in geval van infestatie. Anticimex is tevens marktleider op het vlak van bedwantsen bestrijding. Anticimex werkt in België met een team van 170 medewerkers verspreid over 8 vestigingen en realiseert hiermee een omzet van 17 miljoen euro. Naast ongediertebeheersing is Anticimex actief in fumigaties en gebouwenzorg.

Typisch West-Vlaams familiebedrijf

Deleclean is een West-Vlaams familiebedrijf actief in ongediertepreventie en bestrijding. Geert Leenknecht en zijn echtgenote Hilde Sap bouwden hun bedrijf samen met hun 9 medewerkers uit tot een belangrijke speler in de ongediertebestrijding. De kmo is actief in de voedingsindustrie, horeca, openbare sector, rust- en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen en staat bekend voor een persoonlijke service en goede reputatie in ongediertepreventie en -bestrijding. Hun aanpak en ethiek leunt hiermee nauw aan bij de werkwijze van Anticimex, wat meteen één van de redenen is waarom beide partijen naar elkaar zijn gegroeid.
Alle medewerkers inclusief Geert Leenknecht maken de overstap naar Anticimex waardoor meteen ook de continuïteit voor de klanten wordt gegarandeerd. Het echtpaar Leenknecht ziet veel voordelen in het samengaan met Anticimex. “ Deze integratie biedt niet enkel vele opportuniteiten voor onze medewerkers, maar ook onze klanten krijgen hierdoor toegang tot de innovatieve oplossingen die Anticimex op wereldwijde schaal ontwikkelt”, aldus Geert en Hilde. “Vooral de toegang tot de SMART oplossingen, waardoor digitale en gifvrije ongediertemonitoring en -bestrijding mogelijk wordt, vormt een grote meerwaarde.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.