Nieuws West-Vlaanderen Deloitte opent in Oostkamp nieuw venster op West-Vlaanderen

Deloitte opent in Oostkamp nieuw venster op West-Vlaanderen

DCIM/100MEDIA/DJI_0560.JPG

Deloitte opent in Oostkamp nieuw venster op West-Vlaanderen

OOSTKAMP – Deloitte opent een nieuw West-Vlaams kantoor op de O’Forty-site in Oostkamp. Met deze vestiging versterkt de marktleider in professionele dienstverlening zijn aanwezigheid in de provincie en wil het zijn multidisciplinaire oplossingen nog dichter bij de West-Vlaamse ondernemers brengen. Het kantoor op de innovatiecampus past bovendien in een bredere strategie van duurzaamheid, digitalisering én het nieuwe werken, thema’s die door de coronacrisis hoger dan ooit op de agenda van klanten en medewerkers staan. De consultant blijft ook investeren in het aanwerven van nieuw talent om haar groei te ondersteunen.

Het kantoor in Oostkamp en een nieuw satellietkantoor in Roeselare dat in het voorjaar opent, zijn een aanvulling op het recent heringerichte kantoor in Kortrijk. De West-Vlaamse ondernemers krijgen zo vlot toegang tot alle Deloitte-competenties, vlakbij in hun eigen streek.
Met het nieuwe kantoor kiezen Deloitte’s medewerkers het kantoor veeleer als ontmoetingsplaats dan als permanente werkplek. De functie van het kantoor is aanzienlijk geëvolueerd door de versnelde digitale transformatie van de dienstverlening, met telewerk en hybride vergaderingen, waarbij sommige deelnemers fysiek aanwezig zijn en andere virtueel.

In het nieuwe kantoor in Oostkamp kunnen medewerkers elkaar en klanten op een veilige manier ontmoeten, met flexibele werkplekken en ruimte voor het stimuleren van formeel én informeel overleg, break-out sessies en brainstorms. Extra lange tafels faciliteren spontaan contact met collega’s, terwijl individuele booths de kans geven tot een snel overleg met z’n twee. In uitgebreide zones, voorzien van video- en audiotechnologie die hybride vergaderingen ondersteunt, kunnen medewerkers in de toekomst de digitale oplossing van morgen creëren, samen met hun klanten.

Duurzaamheid op lange termijn

“We weten dat het onmogelijk is om een marktleider te zijn, zonder prioriteit te geven aan duurzaamheid. Het nieuwe kantoor in Oostkamp past in onze duurzaamheidstrategie. En het sluit perfect aan bij Deloitte’s doel om tegen 2030 netto-nul emissie te realiseren.” Dat zegt Piet Vandendriessche, CEO Deloitte Belgium.
Het nieuwe gebouw voldoet aan de normen van BEN-bouwen (bijna energieneutraal). De zonnepanelen wekken elektriciteit op die gebruikt wordt voor de gemeenschappelijke delen, terwijl de nieuwe campus perfect te bereiken is via het openbaar vervoer. De laadpalen voor elektrische wagens en e-bikes stimuleren dan weer andere vormen van duurzaam transport. “Als belangrijke werkgever in België hebben we de verantwoordelijkheid en de kans om positief bij te dragen aan een meer duurzame wereld en werken we proactief om de toon te zetten”, besluit CEO Piet Vandendriessche.

Reageer op dit bericht

Reacties

Roland R. 2021-01-26 07:55:01

Perfect te bereiken via het openbaar vervoer? Als O’Forty is wat ik denk dat het is (de plaats van de voormalige villa's van de Siemens-directeuren langs de Siemenslaan) dat is dat met het openbaar vervoer zo goed als onbereikbaar. Men herhaalt gewoon wat enkele jaren geleden al in de aankondiging van het project beweerd werd. En waar heeft men de naam O’Forty gehaald?

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Kortrijk
Kortrijk

PvO blaast 45 kaarsjes uit

KORTRIJK - Zelf noemt PVO zich één van de oudste consultancykantoren van Vlaanderen en dus a fortiori van West-Vlaanderen. Feit… Lees meer

Oostende, Roeselare
Oostende

Titeca volhardt in zijn overnamepolitiek

ROESELARE - Aan een sneltreintempo blijft de Roeselaarse accountancygroep Titeca zijn activiteiten uitbreiden, en dat steevast via overname van gelijkgestemde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.