Nieuws West-Vlaanderen Drie West-Vlamingen aan de top bij Metagenics Europe

Drie West-Vlamingen aan de top bij Metagenics Europe

Drie West-Vlamingen aan de top bij Metagenics Europe

OOSTENDE – Het in Oostende gevestigde Metagenics Europe, onderdeel van een Amerikaanse multinational, heeft aan de top van het bedrijf drie West-Vlaamse kaderleden een topbenoeming gegeven. Metagenics Europe laat nog weten dat het in Oostende verder wil groeien en nog enkele tientallen vacatures heeft open staan. Het bedrijf staat bekend voor zijn hoog aangeschreven voedingssupplementen waarmee het alvast in België marktleider is.    

Het nieuws is te lezen op de website van het bedrijf. De gelukkige West-Vlamingen zijn Stijn Oste, Mieke Van Den Driessche en Hans Geldhof. Ze maken voortaan alle drie deel uit van het hoogste bestuursorgaan (het Global Executive Leadership Team) bij Metagenics Europe. Die topdirectie telt twaalf leden. Metagenics Europe was in 2021 goed voor een omzet van 87 miljoen euro.

Stijn Oste (zie foto) wordt de nieuwe vice-president van Metagenics Europe, dat naast de filialen in Luxemburg, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italië ook de activiteiten in het Midden Oosten en Afrika onder zijn hoede heeft. Mieke Van Den Driessche krijgt de titel van vice president ‘Science’. Hans  Geldhof wordt de nieuwe vice-president verantwoordelijk voor marketing.

In Oostende alleen al werken 200 mensen voor het nog altijd snel groeiende bedrijf en wordt er nog steeds geïnvesteerd in nieuwe infrastructuur.

foto: Mediahuis

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.