Nieuws West-Vlaanderen Familie Pollet neemt vliegende start met nieuwe bedrijf Pprojects

Familie Pollet neemt vliegende start met nieuwe bedrijf Pprojects

Familie Pollet neemt vliegende start met nieuwe bedrijf Pprojects

KORTEMARK – Amper tien maanden na de opstart van projectontwikkelingsbedrijf Pprojects, kan de familie Pollet al een meer dan behoorlijk rapport voorleggen, en dat in een niet evident jaar. Pprojects wordt naast de familie Pollet, die tekent voor de meerderheid van de aandelen, op het terrein aangestuurd door Jochen Stroobant, die ook erg bekend is in en met de sector.

Jochen Stroobant liet enkele jaren terug zijn zaak (aannemersbedrijf) over aan David Despriet, de zoon van Carine Stadsbader. Voortaan wilde hij zich toeleggen op kleine vastgoedprojecten. “Begin dit jaar kreeg ik contact met de familie Pollet die hun afdeling vastgoed/projectontwikkeling wat meer wou uitbreiden met een tweetal  projecten om zo van start te gaan te gaan in de sector”, vertelt Stroobant. “De familie Pollet is onder meer bekend uit de retail (concessies bij Carrefour, Brico en Delhaize), maar vooral voor omwille van haar niet aflatend ondernemerschap. Hun gedrevenheid, onze gezamenlijke interesse in vastgoed in combinatie met mijn bouwtechnische achtergrond, zorgden voor een goede match tussen ons beiden. Intussen vormen we een goed team onder de naam Pprojects, met Wilfried Pollet en zijn 2 dochters (Heidi en Caroline Pollet) en de respectieve schoonzonen (de West-Vlamingen Marc Boret en Stefaan Petitqueux). Daarbij gaan we vooral op zoek gaan naar de betere locaties voor vastgoedontwikkeling.”

Vandaag, 10 maanden na opstart, heeft Pprojects al 62 eenheden over 8 projecten in ontwikkeling, en dat verspreid over diverse locaties in West-Vlaanderen (Kuurne, Rumbeke, Leffinge, Middelkerke, Brugge). Voor het jaareinde wordt nog een handvol grondaankopen gerealiseerd. “In de ontwikkeling trachten we een divers aanbod te creëren die zowel voor investeerders (verhuur) als eigen intrek interessant kan zijn”, aldus Jochen Stroobant. “Door goede liggingen, een persoonlijk contact met kopers en vooral door kwalitatieve projecten willen we voorsprong nemen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio