Nieuws West-Vlaanderen Fine fleur van de West-Vlaamse onderneemsters zoekt vertier in uniek oldtimer event

Fine fleur van de West-Vlaamse onderneemsters zoekt vertier in uniek oldtimer event

Fine fleur van de West-Vlaamse onderneemsters zoekt vertier in uniek oldtimer event

KNOKKE – Voor de vierde maal organiseren de dynamische onderneemsters Delphine Van Damme en Marie De Kimpe het oldtimer event Rally’s Angels. De twee organisatoren zeggen gepassioneerd te zijn door classic cars, fashion & lifestyle. Volgende week vrijdag 24 september zullen een 170-tal sportieve dames plaats nemen achter het stuur van hun droomauto uit vervlogen tijden.  Bijzonder aan het gebeuren is dat het ‘ladies only‘ afficheert. De meeste vrouwen zijn ondernemers of bekleden topfuncties in niet de minste bedrijven. De leeftijd varieert overwegend tussen de 35 en 50 jaar en drie vierden van de deelneemsters komt traditioneel uit West-Vlaanderen.

Delphine Van Damme en Marie De Kimpe hebben een dag uit de duizend voor ogen zoals uit het programma mag blijken. “We starten om 9 uur in een authentieke hoeve te St-Martens-Leerne”, zeggen de organisatoren. “85 wagens gaan die dag met ons de weg op. Op de eerste stop wordt er ontbijt geserveerd in combinatie met een hartelijk welkom woordje. We rijden vervolgens met onze classic car richting Hertsberge waar er lunch geserveerd wordt in “Cruise & Croisette” style. Cruise & Croisette is overigens het thema van de rally en iedereen wordt verwacht ook in dit thema gekleed te zijn. Tijdens de lunch zal ook een viskraam opgesteld staan waar er gevist wordt zoals op de kermis maar dan voor luxeprijzen aangeboden door onze sponsors. De meeste sponsors zijn afkomstig uit Knokke, zoals RR Interieur, Memlinc, A Suivre of Tine Immo. Na de lunch rijden we richting Hazegras en vervolgens dwars door Knokke met onder meer een oesterproeverij bij Memlinc. Finaal stoppen we ook in de hoeve van de familie Cavens waar er een marktje is met muzikanten en waar onze partners (een 12-tal) een stand hebben. Daar kan er heerlijk geshopt worden. Nadien rijden we richting Knokke-Out voor de afsluitende party met DJ Bart de Graaf.”

Haren in de wind

Rally’s Angels is een privé event waarop circa 170 ladies afkomen die de haren in de wind willen laten wapperen. Maar er is ook meer. De 2 ondernemende zakenvrouwen Marie De Kimpe en Delphine Van Damme willen ook een community bouwen voor dynamische ladies waarbij  kruisbestuiving centraal staat. Lees: via het aangename ook het zakelijke niet vergeten.

Delphine Van Damme heeft 18 jaar voor Hewlett-Packard gewerkt als sales director voor België. Twee jaar terug tekende ze voor een switch in haar carrière naar de vastgoedsector waarin haar echtgenoot Thomas Gevaert als architect actief is. De West-Vlaamse Marie De Kimpe is de toekomstige CEO van Bucomat, het Oost-Vlaamse bedrijf van haar ouders actief in de tuinsector. Haar echtgenoot is apotheker Bart Booy uit Avelgem.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.