Nieuws West-Vlaanderen Forum Jobs organiseert Valentijn speeddate voor het goede doel (aardbevingsramp)

Forum Jobs organiseert Valentijn speeddate voor het goede doel (aardbevingsramp)

Forum Jobs organiseert Valentijn speeddate voor het goede doel (aardbevingsramp)

ROESELARE – Met 54 kantoren over het hele land en 135 miljoen euro omzet is het West-Vlaamse Forum Jobs bepaald geen kleine speler op de markt van de rekrutering. Naar aanleiding van Valentijn wil het HR-bedrijf origineel uit de hoek komen met een speeddate voor werkzoekenden. De boodschap luidt: we bieden meer dan enkel koffie.

Komende Valentijnsdag, dinsdag 14/02, organiseert het Roeselaarse bedrijf Forum Jobs unieke speeddates in al haar 54 kantoren. Iedereen is welkom, om bij een kopje koffie voor het goede doel, om te praten over zijn of haar professionele toekomst, zo luidt het.

“We merken dat mensen veel vragen hebben over tewerkstelling”, aldus Kristof Sanders, CEO van Forum Jobs. “Dat kan gaan over het loon, maar even goed over hun cv of de verschillende mogelijkheden om aan werk te geraken in hun regio. Toch is de drempel vaak nog groot om onze kantoren binnen te stappen voor een formeel sollicitatiegesprek. Net daarom nodigen wij op Valentijn iedereen uit op de koffie. Actief en passief werkzoekenden kunnen zo op een ontspannen manier in gesprek gaan met onze professionele recruiters (matchmakers) over hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt.”

Denkend aan Turkije en Syrië

Forum Jobs staat er voor bekend sterk in te zetten op lokale tewerkstelling en duurzaamheid. “Op deze manier kunnen we onze kandidaten met kennis van zaken begeleiden naar een gepaste job”, zegt Marjolein Geens, commercieel directeur bij Forum Jobs. “Het gaat niet om zomaar een kopje koffie. Als werkgever van 97 nationaliteiten hebben wij ook een sociale en maatschappelijke rol te vervullen. Het menselijke leed die de aardbevingen en Turkije en Syrië met zich meebrengen, laat niemand onberoerd. Voor elk kopje koffie dat we schenken tijdens onze speeddates schenken wij één euro aan Karama Solidarity. Dit goede doel werd gekozen door onze collega Akin Yüce, recruiter bij Forum Jobs Brussel en afkomstig uit Turkije.”
Forum Jobs, met hoofdzetel te Roeselare, zet sterk in op lokale tewerkstelling. De HR-partner begeleidt kandidaten naar een passende job, dicht bij huis. Kandidaten kunnen er terecht in maar liefst 10 talen. In 2022 realiseerde het uitzendbedrijf een omzet van 135 miljoen euro met 54 kantoren en 220 medewerkers. Wekelijks worden 97 verschillende nationaliteiten tewerkgesteld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

TVH wereldwijd gehackt

WAREGEM - Zondagavond werden de werknemers van TVH bericht dat er belangrijk nieuws op komst was. Helaas geen vrolijk nieuws:… Lees meer