Nieuws West-Vlaanderen Fun Groep krijgt met Tony Mettens een nieuwe CEO

Fun Groep krijgt met Tony Mettens een nieuwe CEO

Fun Groep krijgt met Tony Mettens een nieuwe CEO

jean-paul-descheemaekerDe vrijetijdswinkelketen Fun, die zijn thuisbasis heeft in Brugge en verder winkels telt over heel het land, kondigt aan dat Jean-Paul Descheemaeker (foto), die er sinds drie jaar CEO was, afscheid heeft genomen van zijn functie. Hij wordt opgevolgd door Tony Mettens, de vroegere topman van Maxi Toys. Die zal samen met de broers Sven en Joeri De Waele en de nieuwe CFO Philippe De Moor, die overkomt van  kledingketen Terre Bleue, de organisatie leiden. De Fun Groep is eigendom van Mitiska, Sven en Joerie De Waele. Sedert eind 2013 is stichter en Bruggeling Bart Coeman geen aandeelhouder meer van FUN en sinds kort ook geen bestuurder meer bij FUN.

“De nieuwe CEO Tony Mettens maakte sinds september vorig jaar deel uit van onze raad van bestuur en hij was operationeel actief als  interim aankoopmanager,” heet het bij Fun. “Met zijn rijke ervaring kan hij Fun, dat dankzij het vele werk dat Jean Paul Descheemaeker de afgelopen jaren heeft verricht, verder het groeipad laten bewandelen, en de vernieuwing, die wordt geïllustreerd door de  lancering van een nieuw winkelconcept, verder zetten.”

Jean-Paul Descheemaeker, die voor hij bij Fun aan de slag ging onder meer al voor Brico Plan-it werkte, blijft actief vanuit West-Vlaanderen. Hij is nu CEO geworden van de metaalwarenhandel Lecot-Raedschelders, die 44 vestigingen heeft. De West-Vlaams-Limburgse combinatie Lecot-Raedschelders heeft zijn hoofdkwartier in Heule en blijft sterk groeien als partner voor de bouwsector. (KC/GD)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.