Nieuws West-Vlaanderen Gent-Wevelgem pakt uit met verrassend VIP-arrangement voor bedrijven en particulieren

Gent-Wevelgem pakt uit met verrassend VIP-arrangement voor bedrijven en particulieren

Gent-Wevelgem pakt uit met verrassend VIP-arrangement voor bedrijven en particulieren

WEVELGEM – De koers? Dat is niet alleen om ter hardst fietsen, maar voor ondernemers en particulieren ook elkaar ontmoeten langs het parcours of aan de aankomst. De Vlaamse klassiekers hebben zich qua VIP-arrangementen in de marge, gaandeweg een bijzondere reputatie opgebouwd. Maar wat nu? Wat met corona? Sommigen gooien de handdoek. Maar de organisatoren van Gent-Wevelgem leggen een grote creativiteit aan de dag met een unieke formule: VIP@Home. In samenwerking met toptraiteur Vincent Impe (Impe Catering) worden corona proof maaltijden aan huis besteld. Crisissen zijn uitdagingen, zei u? Bij Gent-Wevelgem vliegen ze er alvast in. Niets doen was geen optie, heet het. Hoezo geen VIP in de koers?  Yves Lampaert testte de vijfsterren smulbox al uit, en vond er zijn smaak in. 

In tijden van Covid moeten ook de organisatoren van wielerklassiekers creatief zijn, creatiever dan ooit. Gent-Wevelgem is niet alleen een monumentale wielerklassieker, maar is ook een authentiek volksfeest in combinatie met een VIP-event dat uniek is. Dit jaar zelfs unieker dan ooit.

Nu het publiek noodgedwongen weg moet blijven rond het hele gebeuren, pakken de organisatoren van Gent-Wevelgem uit met een primeur, overeenkomstig het principe: Als Mozes niet naar de berg kan komen, dan moet de berg maar naar Mozes komen. In concreto worden culinaire VIP-pakketten aangeboden die aan wielerliefhebbers thuis geleverd worden. Wie het koersgebeuren wil volgen, zal dat nu kunnen doen als nooit voordien. Het concept wordt gelanceerd onder de noemer VIP@home.

Aan huis geleverd  

Het bekende Kuurnse cateringbedrijf Vincent Impe staat met een lunchbox of een aperobox in voor een verfijnde maaltijd, voor bubbels en het betere gerstenat, voor leuke gadgets én voor de leveringen aan huis. It’s all in the box. De VIP-boxen zijn ecologisch verantwoord (recycleerbaar) en in de box is er enkel plaats voor producten ‘Made in West-Vlaanderen’. Bij het openen van de box voel je meteen ook de identiteit van Gent-Wevelgem in Flanders Fields.

Zo zal Gent-Wevelgem editie 2021 de geschiedenis ingaan als een voorjaarsklassieker met een uitzonderlijk randgebeuren maar alles veilig ‘in uw kot’.

Een community creëren

Het VIP-aanbod is zowel bedoeld voor particulieren als voor bedrijven die hun eigen medewerkers, hun klanten of leveranciers toch een memorabele moment suprême willen aanbieden. Samen naar de koers kijken en de koers beleven, maar elk in zijn kot, om dan achteraf ervaringen uit te wisselen. Deelnemende bedrijven kunnen de box die thuis wordt geleverd, ook opvrolijken met een persoonlijke boodschap. Via whats app of via sociale media kunnen ook community’s worden georganiseerd. Of anders gezegd: dit wordt een VIP-event op basis van een out of the box-concept.

Foto: Ilse Vannieuwenhuyse (Gent-Wevelgem), Vincent Impe (Impe Catering), Yves Lampaert (Deceuninck-Quick Step) en Griet Langedock (Gent-Wevelgem).

Foto: Gent-Wevelgem editie 2020 (foto: Photo News)

Info: Meer info en nu al reserveren kan via www.gent-wevelgem.be of ilse@gent-wevelgem.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.