Nieuws West-Vlaanderen Hans De Keyser wordt nieuwe extra muros CEO bij familiebedrijf Verhelst

Hans De Keyser wordt nieuwe extra muros CEO bij familiebedrijf Verhelst

Hans De Keyser wordt nieuwe extra muros CEO bij familiebedrijf Verhelst

OUDENBRUG – De Verhelst Groep, bekend van zijn bouwmaterialen en als familiebedrijf, heeft voor het eerst een extra-muros CEO benoemd. Dat laat ‘sterke vrouw’ Kathleen Verhelst weten in een persbericht. De keuze viel op  Hans De Keyser die overkomt van bij de Willy Naessens Group. Groep Verhelst staat bekend als multispecialist in bouwmaterialen en logistiek.

 

Hans De Keyser kondigde zijn benoeming zelf al eerder aan via de sociale media. Hij staat bekend als een high potential. Dat moet ook blijken uit zijn cv. In een ver verleden werkte hij op kaderniveau voor Colruyt. Later was hij tien jaar aan de slag bij het Waregemse familiebedrijf Cras, waar hij het schopte tot COO. De voorbije jaren was hij actief bij het Willy Naessens concern. Daar was hij als algemeen directeur verantwoordelijk voor de food productie.
Een jaar geleden gaf Serge Derycke, jarenlang de rechterhand van Kathleen Verhelst, te kennen het rustiger aan te willen doen. Zijn opvolging werd in alle stilte voorbereid. Derycke blijft het directieteam ondersteunen tot eind dit jaar.

Van de nieuwe CEO wordt verwacht dat hij het bedrijf nog verder uitbouwt tot een innovatief en duurzaam logistiek bouwplatform, waar onze klanten en onze mensen steeds centraal staan, aldus het persbericht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.