Nieuws West-Vlaanderen Heftig doet vijfde overname op vijf jaar tijd

Heftig doet vijfde overname op vijf jaar tijd

Heftig doet vijfde overname op vijf jaar tijd

WINGENE – Het is niet aan iedereen gegeven: in 2021 tekent Heftig al voor zijn vijfde overname op vijf jaar tijd, en daar zal het ook niet bij blijven. Inmiddels heeft Heftig al 450 klanten over heel Vlaanderen en Brussel met enkele klanten in Nederland en Hongarije. Heftig is een website-as-a-service bedrijf van West-Vlaamse bodem. Opgericht in Izegem en later verder gezet in Wingene. Het Heftig-platform is vooral geschikt voor lokale kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen. 

Heftig, opgericht in 2013, lanceerde al meer dan 450 websites. Het platform dat aan klanten wordt aangeboden is zeer gebruiksvriendelijk en stelt gebruikers in staat om zonder veel technische voorkennis, maar met hulp van Heftig-experts, een website te bouwen en te installeren.

Heftig heeft nu ook concullega Webbureau 2 Trees uit Beernem overgenomen. Ann Demeyer van 2 Trees vond het, gezien de snel evoluerende tendensen op de markt, om aansluiting te zoeken bij Heftig. Voor Heftig betekent dit alweer een aanzienlijke aangroei van klanten.

Heftig heeft zich onder impuls van Cedric Spillebeen geprofileerd tot één van de belangrijkste website bouwers van de Benelux.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.