Nieuws West-Vlaanderen House of Talents steekt de Moerdijk over

House of Talents steekt de Moerdijk over

House of Talents steekt de Moerdijk over

KORTRIJK – House of Talents, de dienstengroep van CEO Steve Rousseau en mede aandeelhouder Filip Balcaen, heeft een strategische overname gerealiseerd in Nederland. Daar wordt de hand gelegd op The Human Network met zijn 20 aparte vennootschappen. Door deze deal ontstaat een groep die om en bij de 180 miljoen euro in omzet weegt en stilaan aan 2.000 mensen werk verschaft.    

House of Talents meldt de overname in een persbericht. Steve Rousseau benadrukt daarin dat succes en samenwerken met anderen in het DNA zit van zijn bedrijf. De in Kortrijk gebaseerde groep deed eerder ook al overnames in Duitsland en Frankrijk. De stap richting Nederland is nieuw en toont aan dat de West-Vlaamse groep internationale ambities heeft. Het Nederlandse The Human Network is ook een specialist in het zoeken naar knelpuntberoepen, met een uitgesproken focus op sectoren zoals de IT, sales, HR en marketing. Martijn Kamermans, CEO van The Human Network, verheugt er zich over dat er een partner gevonden werd met een gelijkwaardige cultuur en DNA.

De Nederlandse investeerdersgroep Synergia was tot hiertoe incontournable als aandeelhouder van The Human Network. De operationele managers van het Nederlandse bedrijf krijgen aandelen in hun filiaal (House of Talents Nederland).

Er werd geen overnamebedrag bekend gemaakt. Drie jaar terug werd Filip Balcaen met zijn investeringsvennootschap Baltisse de meerderheidsaandeelhouder van House of Talents. Het West-Vlaamse HR-bedrijf werd in 2008 opgericht door Steve Rousseau en telt inmiddels tien gespecialiseerde vennootschappen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.