Nieuws West-Vlaanderen HR-bedrijf Tecjobz wil dubbel zoveel knelpuntjobs invullen

HR-bedrijf Tecjobz wil dubbel zoveel knelpuntjobs invullen

HR-bedrijf Tecjobz wil dubbel zoveel knelpuntjobs invullen

HOOGLEDE, ROESELARE – Onder het motto ‘Discipline gets sh*t done’ trekt de Tecjobz HR Group volop de kaart van de groei. Tecjobz is gespecialiseerd in het invullen van knelpuntberoepen en toont terzake grote ambities. De recruitmentgroep uit Roeselare wil vooral een fris geluid laten horen in de interimmarkt, en opent in het najaar ook een nieuw filiaal in Oost-Vlaanderen. “In deze onzekere tijden moet je als ondernemer durven springen, net nu waar anderen remmen.”, aldus Liselotte Degezelle, CEO en naar eigen zeggen een fiere West-Vlaamse ondernemer.

Lefgozers. Het woord typeert Liselotte Degezelle en Davy Derammelaere, ondernemers in hart en nieren met een opmerkelijke drive. Met hun bedrijf Tecjobz HR Group willen ze een verfrissende schwung geven aan de in hun ogen vastgeroeste uitzendsector. De focus ligt daarbij op het invullen van knelpuntberoepen, waarmee ze zich willen differentiëren van de generalistische aanpak die heerst in de uitzendmarkt.

De ambities zijn niet min. Van de huidige 180 medewerkers die ze wekelijks in knelpuntberoepen tewerkstellen, willen ze doorgroeien naar liefst 500 medewerkers. Daarnaast voorziet het duo de komende 2 jaren een groei van 30 interne medewerkers om dat doel neer te zetten. “Ons doel halen, dat is de enige optie”, zeggen Liselotte Degezelle en Davy Derammelaere. “We zijn meer dan ooit overtuigd dat onze aanpak en focus op onze niches werkt. Dat bewijzen ook de resultaten. Dit is voor ons het juiste moment om deze stap richting verdere groei te zetten.”

Grote vraag

In september 2018 richtte Liselotte Degezelle Tecjobz HR Group op met de focus om ervaren technische profielen te plaatsen. Davy Derammelaere (partner) kwam in januari 2019 het team versterken wegens de grote vraag naar chauffeurs en logistieke profielen. Naast Technics en Logistics werd in 2020 ook Lagom Engineering opgericht. Hier spitst het rekruteringsbedrijf zich toe op het plaatsen van ingenieurs en managementfuncties. De groep telt op vandaag 12 medewerkers, samen goed voor een totaal omzetcijfer van 8 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.