Nieuws West-Vlaanderen Ieperse Business Lab wil ondernemerschap maximaal stimuleren

Ieperse Business Lab wil ondernemerschap maximaal stimuleren

Ieperse Business Lab wil ondernemerschap maximaal stimuleren

Business LabHet Ieperse Business Lab gelooft sterk dat het de kleine ondernemingen zijn die de wereld zullen veranderen. Dat is de diepste overtuiging van An Verstraete en Xavier Debaere, de oprichters en bezielers van Business Lab. Het duo wil het ondernemerschap maximaal stimuleren. “Stel je eens voor dat iedereen doet wat hij graag wil doen,” zeggen An Verstraete en Xavier Debaere. “Dat iedereen daardoor ook de beste wordt in wat hij doet. Hoe zou de wereld er dan uitzien? En wat zouden we allemaal voor elkaar kunnen betekenen? De missie van bestaat erin vastlopende zelfstandigen, die heel de dag brandjes blussen, transformeren tot echte gepassioneerde ondernemers. De kracht van Business Lab: inspirerende groepstrainingen waar zowel de onderneming als de mens centraal staan.”

Vijf keer per jaar vindt een tweedaags introductie event plaats: De Business Lab kick off. Tijdens de Kick-off (op 23 en 24 augustus in Gent) maken de deelnemers kennis met ondernemerscoaches An en Xavier, en hun unieke trainingsstijl. Het koppel geeft in minder dan 48 uur alles wat de zelfstandigen nodig hebben om de eerste stappen te zetten richting meer winst en meer vrije tijd. Op het einde van de tweede dag, nemen de deelnemers een weloverwogen beslissing om zich één jaar lang te laten begeleiden in het groeitraject Business & Life Boost XL. In het groeitraject werken de enthousiaste deelnemers aan hun zakelijk, financiële en persoonlijke groei. Op die manier komen zelfstandigen en zaakvoerders van kleine ondernemingen (terug) in de flow waardoor ze het gevoel van vrijheid, waar ze al zolang van dromen, eindelijk ervaren terwijl ze genieten van een geweldige levensstijl. De resultaten? Tal van ondernemers verdubbelden, verdrievoudigden of verviervoudigden al hun winst in 12 maanden en zelfs minder, aldus An Verstraete en Xavier Debaere. Alle ondernemers die aan het groeitraject deelnemen komen tot slot ook in een positief netwerk en community terecht: de Business Lab Tribe. Het is een groep waar ondernemers met dezelfde goesting samenkomen: ze delen hun successen en tegenslagen met elkaar zonder beoordeeld te worden of de jaloezie te ervaren van de buitenwereld. Op die manier voelt geen enkele ondernemer in de Tribe zich nog eenzaam. Het is een plek waar ze altijd terecht kunnen, waar het leuk ondernemen is. (KC)

Info: www.businesslab.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.