Nieuws West-Vlaanderen Deerlijkse Breezo werkt samen met multinational SPIE

Deerlijkse Breezo werkt samen met multinational SPIE

Deerlijkse Breezo werkt samen met multinational SPIE

DEERLIJK – De Deerlijkse kmo Breezo gaat een integrale samenwerking aan met de Nederlandse multinational SPIE. Bedoeling is om in de markt van de luchtverversing nog sterker te staan. SPIE staat bekend als een referentie op dat vlak. Breezo is het bedrijf van CEO en co-founder Niko Lecluyse.     

De samenwerking tussen Breezo en SPIE, concentreert zich rond de opgebouwde kennis met betrekking tot luchtverversingssystemen en de kwaliteit van het binnenklimaat. Breezo zal gebruik kunnen maken van en kunnen teren op de jarenlange ervaring van SPIE. Bedoeling is om de krachten te verenigen inzake de ontwikkeling en het naar de markt brengen van probiotische luchtbehandeling systemen. Er staan een aantal gezamenlijke projecten op stapel, die zich in het komend half jaar zullen realiseren. Hierbij zal SPIE telkens de installatie voor zijn rekening nemen.

Meer en meer bedrijven kampen met problemen in hun binnenruimtes waarvoor traditionele (chemische) oplossingen door het personeel en klanten niet meer aanvaard worden. Gezien de complexiteit van bestaande luchtgroepen, variëren de vragen van klanten van stand alone tot complete systemen, van relatief eenvoudig tot high-end oplossingen. De ontwikkelde machines moeten voldoen aan internationale standaarden op het gebied van hygiëne en veiligheid en moeten steeds sneller geleverd/geïnstalleerd worden. “SPIE zal als kenniscentrum & business development partner haar rol opnemen, waardoor wij onze doelstellingen sneller kunnen behalen”, zegt CEO Niko Lecluyse. “Korte lijnen, proactieve houding, gewend zijn om probleemoplossend te werken en meedenken over innovatie zijn hier de bouwstenen. ”

Breezo wil het binnenklimaat in gebouwen verbeteren door het vernevelen van probiotica. Deze positieve organismen, doorgaans bekend als voedingssupplementen, brengen het natuurlijk evenwicht terug in de binnenruimtes. Doorheen de jaren is heel wat aandacht gegaan naar energetische oplossingen in gebouwen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.