JCI kiest de West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

BRUGGE - Begin april maakt JCI de winnaar bekend van de fel begeerde award 'West-Vlaamse Jonge Ondernemer'. In 2019 ging Gunther Ghysels (Get Driven) met de onderscheiding lopen, in 2020 ging het concours niet door. Vier jonge ondernemers met veel potentieel strijden nu om de hoogste roem. Een professionele jury wikt en weegt de kandidaten. 

De Vlaamse Jonge Ondernemer is een jaarlijks terugkerend event. Hierbij wil JCI de ondernemingszin van jonge ondernemers extra onder de aandacht brengen. De voorrondes worden georganiseerd op provinciaal niveau. De winnaar van de West-Vlaamse award stoot door naar de finale van de Vlaamse award. De West-Vlaamse JCI afdelingen transformeren de uitreiking tot een digitale totaalbeleving. Geen ‘second best,’ maar een volwaardig digitaal alternatief. Vier finalisten zullen op 1 april online strijden om de titel. JCI (Junior Chamber International) is een vereniging voor iedereen tussen de 18 en 40 jaar die persoonlijk en professioneel wil groeien dankzij een netwerk die ook plezier hoog in het vaandel draagt.

Vier volwaardige kandidaten

Na een selectie halen vier kandidaten de grote finale: Sarah Dupont (Dupont Professional Food Equipment), Nicolas Moerman (Nestor), Frederick Verhelst  (Smart Solutions) en Chris Vandevoorde (JuuNoo).

Dupont Professional Food Equipment is het paradijs voor iedereen, professional of particulier, die gepassioneerd bezig is met koken en voeding en die op zoek is naar professioneel en kwalitatief materiaal. Nestor is het eerste en enige uitzendkantoor voor vijftigplussers en gepensioneerden. Het gepatenteerde JuuNoo kantoorwand-systeem rust op 2 pijlers: circulariteit en vlotte plaatsing. Smart Solutions tot slot is op 7 jaar tijd en middels 9 vestigingen over heel Vlaanderen uitgegroeid tot de referentie in het outsourcen van specialisten.

foto: Gunther Ghysels, winnaar 2019