Nieuws West-Vlaanderen Jules Destrooper meest aantrekkelijke werkgever van West-Vlaanderen

Jules Destrooper meest aantrekkelijke werkgever van West-Vlaanderen

Jules Destrooper meest aantrekkelijke werkgever van West-Vlaanderen

IEPER – Jules Destrooper (Ieper/Oostkamp) is verkozen tot meest aantrekkelijke werkgever in West-Vlaanderen. Van degenen die het bedrijf kennen, zegt 41,2% graag tot heel graag bij het bedrijf te willen werken. Dat blijkt uit de Randstad Employer Brand Research, een grootscheeps onderzoek naar de employer brands van bedrijven. 

 

Op basis van welke criteria kiezen mensen een werkgever, welke bedrijven zijn de meest aantrekkelijke en waarom? Om een antwoord te krijgen op deze vragen, organiseert HR-dienstverlener Randstad elk jaar een bevraging bij 12.685 respondenten tussen 18 en 65 jaar. Op basis van 16 criteria kwam Jules Destrooper als beste leerling uit de bus voor de provincie West-Vlaanderen. De aantrekkelijkheid van Jules Destrooper komt voort uit onder andere de bouwstenen ‘goede reputatie’, ‘financieel gezond’, ‘interessante jobinhoud’ en ‘werkzekerheid’.

Een kwestie van passie

Volgens Hendrik Decock, operationeel directeur bij Jules Destrooper, start alles met het product. In dit geval dus de lekkere koekjes die Jules Destrooper al sinds 1886 naar de consument brengt: De laatste jaren hebben we enorm ingezet op het uitdragen van ons verhaal, met een niet aflatende passie die ook gedragen wordt door alle medewerkers in het bedrijf”, aldus Decock. “Passie voor ons werk en ons product is een van onze belangrijkste waarden, die diep geworteld is binnen ons bedrijf, mede dankzij de transparante manier van communiceren met zowel bedienden als arbeiders. Iedereen geniet mee van de lekkere producten die we maken en we kijken ernaar uit om dat “recept voor geluk” met nog meer mensen te delen.”

Jules Destrooper is sinds april 2015 eigendom van de familie Vandermarliere, die toen de familie Destrooper ‘uitkocht’. De nieuwe eigenaars zetten fors in op de groei en professionalisering van het bedrijf. Vandaag bevat het assortiment 20 soorten en is drie kwart van de productie bestemd voor export. De koekjes zijn te verkrijgen in een zestigtal landen, van Japan tot in de Verenigde Staten en Zuid-Amerika.

 

 

Jules Destrooper (Ieper/Oostkamp) is verkozen tot meest aantrekkelijke werkgever in West-Vlaanderen. Van degenen die het bedrijf kennen zegt 41,2% graag tot heel graag bij het bedrijf te willen werken. Dat blijkt uit de Randstad Employer Brand Research, een grootscheeps onderzoek naar de employer brands van bedrijven. 

Op basis van welke criteria kiezen mensen een werkgever, welke bedrijven zijn de meest aantrekkelijke en waarom? Om een antwoord te krijgen op deze vragen, organiseert hr-dienstverlener Randstad elk jaar een bevraging bij 12.685 respondenten tussen 18 en 65 jaar. Op basis van 16 criteria kwam Jules Destrooper als beste leerling uit de bus voor de provincie West-Vlaanderen. De aantrekkelijkheid van Jules Destrooper komt voort uit onder andere de bouwstenen ‘goede reputatie’, ‘financieel gezond’, ‘interessante jobinhoud’ en ‘werkzekerheid’.

Volgens Hendrik Decock, operationeel directeur bij Jules Destrooper, start alles met het product. In dit geval dus de lekkere koekjes die Jules Destrooper al sinds 1886 naar de consument brengt: “De laatste jaren hebben we enorm ingezet op het uitdragen van ons verhaal, met een niet aflatende passie die ook gedragen wordt door alle medewerkers in het bedrijf. Passie voor ons werk en ons product is een van onze belangrijkste waarden, die diep geworteld is binnen ons bedrijf, mede dankzij de transparante manier van communiceren met zowel bedienden als arbeiders. Iedereen geniet mee van de lekkere producten die we maken en we kijken ernaar uit om dat “recept voor geluk” met nog meer mensen te delen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.