Nieuws West-Vlaanderen Jules & Fils komt precies op tijd met nieuwe collectie

Jules & Fils komt precies op tijd met nieuwe collectie

Jules & Fils komt precies op tijd met nieuwe collectie

ROESELARE – De broers Gauthier en Arnaud Vandeputte van Jules & Fils geven nog maar eens blijk van hun ongebreideld ondernemerschap. Rond deze tijd -en op algemene vraag als het ware -komen ze met een nieuwe collectie uurwerken aandraven, maar dit maal exclusief voor dames. Aan de lancering wordt ook een nieuwe crowdfunding actie gekoppeld die, nog voor ze goed en wel start, reeds voor 27 procent is onderschreven. Het nieuwe West-Vlaamse uurwerkmerk Jules & Fils heeft in no time een plaats verworven op de markt. De broers Vandeputte zien hun initiatief als een passende hommage aan hun voorouders die destijds als uurwerkmakers begonnen in Roeselare.

Net zoals alle andere J&F modellen zullen ook onze vrouwenhorloges in Duitsland vervaardigd worden. Het binnenwerk wordt aangemaakt in Zwitserland. Maar het bedrijf, de branding en de sales achter Jules & Fils zijn zo West-Vlaams als maar zijn kan. Belgisch design, Duitse kwaliteit en Zwitserse precisie, dus. “Het kan niet beter”, zeggen de broers zelf. De lancering van de Dauphine collectie gaat, zoals ook bij de vorige modellen, gepaard met een tweede crowdfunding. Dit maal wordt gemikt op iets minder dan 13.000 euro, en alles wijst er op dat dit opnieuw moeiteloos zal gehaald worden.

De nieuwe collectie draagt de naam ‘Dauphine’ en alludeert op de soort wijzers op het vrouwenmodel. Dauphine is de traditionele term voor spits toelopende wijzers met een lichte plooi in het midden. Met behulp van het licht en deze plooi komt er een lichte kleurschakering op de wijzers tevoorschijn. Dit voorziet de horloges van een klassiek, sportief maar tegelijk ook een speels karakter. De collectie zal bestaan uit twee modellen: de ‘Dauphine Classic’ en de ‘Dauphine Diamond’. Elk model heeft twee varianten en is beschikbaar met lederen of stalen band.

info: https://www.kickstarter.com/projects/thechronograph/the-first-jandf-ladies-watch-the-dauphine-collecti 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.