Nieuws West-Vlaanderen Juttu in Brugge

Juttu in Brugge

Juttu in Brugge

media_xll_8206528[1]Dat Brugge een winkelparadijs is, is een understatement. Zopas kreeg “die Scone” er nog een aanwinst bij met Juttu. Het is de tweede winkel op Vlaams grondgebied. Eerder kreeg Antwerpen de primeur. De nieuwe keten speelt naar eigen zeggen in op “de huidige beweging om aankopen bewuster en minder impulsief te laten verlopen”. De winkel aan de Noordzandstraat heeft een oppervlakte van 600  vierkante meter en werd net als de winkel in Antwerpen, uitgerust met inspirerende corners die een mix brengen van mode, decoratie artikelen en food. Het globale aanbod bestaat uit meer dan zestig lokale en internationale merken.

Speciaal voor de opening in Brugge stelden twee Belgische fashion- en designbloggers met West-Vlaamse roots deze maand hun favoriete stuks uit de winkel voor aan de shopper. Juttu, het Fins voor “verhaal” of anekdote”, wil na Antwerpen en Brugge, ook een derde en vierde winkel openen in Roeselare en in Gent. Het concept “JUTTU” is ontsproten uit de koker van een team binnen de outdoorketen AS Adventure. (KC)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.