Nieuws West-Vlaanderen Knokkenaar Filip Muyllaert schrijft boek over inspirerend leiderschap

Knokkenaar Filip Muyllaert schrijft boek over inspirerend leiderschap

Knokkenaar Filip Muyllaert schrijft boek over inspirerend leiderschap

KNOKKE-HEIST – In zijn nieuwste boek ‘Inspirerend Spreken als Leider‘ heeft Knokke-Heistenaar Filip Muyllaert het over de kracht van inspirerend spreken. De huidige tijden hunkeren naar een nieuw type leider, stelt hij. Als mensen in stormachtig weer terechtkomen, overweldigd worden door een crisis, willen slagen in een verandering, wendbaar willen zijn of moeten omgaan met een moeilijk voorspelbare toekomst, dan kunnen de inspirerende woorden van een leider rust, connectie, energie en richting geven. De verbale inspiratiekracht van een leider is vandaag dan ook brandend nodig. En actueel. 

Het nieuws is afkomstig van de nieuwswebsite van de kustgemeente, dat ook meldt dat het boek zelfs weerklank vindt in de Verenigde Staten via lovende kritieken. In het boek presenteert Filip Muyllaert vijf krachtprincipes die politici, ondernemers en leiders zullen helpen om hun boodschappen een inspirerend – en dus transformeel – karakter te geven.
Om de wetten van verbale inspiratiekracht toe te lichten, wordt in dit boek uitgebreid verwezen naar hedendaagse en historische figuren uit de wetenschap, muziek, kunst, politiek, sport of business.

Een betere plek

Er komen verhelderende, vernieuwende en evidence-based technieken aan bod die leiders kunnen helpen om met hun woorden veerkracht te stimuleren en mensen en ideeën stuwkracht te geven. Dit boek biedt een antwoord op heel wat vragen. Wat maakt leiders echt inspirerend als ze het woord nemen? Hoe kunnen ze hun ideeën en hun visie ten volle tot leven brengen en een transformerende impact hebben op slechts één enkele persoon, op een heel team, op een bevolking of zelfs op de wereld? In Inspirerend spreken als leider licht Filip Muyllaert alvast een tip van de sluier op. Speeches zijn een uitvinding om mensen te inspireren om van de toekomst een betere plek te maken.

Knokkenaar Filip Muyllaert is expert in inspirerende leiderschapscommunicatie, presentatiestrateeg en motiverend spreker die op alle continenten zijn publiek kan begeesteren. De principes, tips en ideeën in dit boek zijn gebaseerd op zijn passie om mensen te inspireren en op zijn ervaring van de afgelopen 15 jaar met het coachen van leiders die strategisch belangrijke boodschappen moeten overbrengen. Filips ‘signature keynotes’ zijn Selling flamingos on Mars en Becoming an epic speaker.

Info: “Inspirerend Spreken als Leider” is vanaf volgende week in de boekhandel verkrijgbaar en via pelckmansuitgevers.be

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.