Nieuws West-Vlaanderen Knokse sociaal secretariaat Besox blijft maar groeien

Knokse sociaal secretariaat Besox blijft maar groeien

Knokse sociaal secretariaat Besox blijft maar groeien

KNOKKE – Het Knokse sociaal secretariaat Besox heeft zijn intrek genomen in een nieuwe, of beter vernieuwde, hoofdzetel. Meer dan ooit toont Besox zich ambitieus. Op termijn wil het graag vertegenwoordigingskantoren in alle Vlaamse provincies. 

Naast de hoofdzetel in Knokke-Heist heeft Besox in februari van dit jaar ook in Gent een nieuw kantoor in gebruik genomen. En ook het kantoor in Oostende wordt binnenkort uitgebreid. “In 5 jaar tijd zijn we van 20 naar 50 medewerkers gegaan”, zegt Christophe Morbee. “Een bewuste keuze, want het koesteren en stimuleren van menselijk kapitaal betekent het versterken van het bedrijf op elk gebied. Zo blijven we kort op de bal spelen en kunnen we snel op vragen van onze klanten reageren. De basis voor ons succes is gelegd. Op termijn willen we in elke provincie een Besox-hub creëren, met mensen die zowel de regio als het bedrijfsklimaat door en door kennen.”

Innovatie als meerwaarde

Besox zag in het voorbije en veelbesproken jaar 2020 het aantal dossiers toenemen en trok nieuwe mensen aan om alle vragen te kunnen verwerken. Het dienstenbedrijf biedt als sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken, HR, verzekeringen en financiën, werkgevers een totaalpakket aan. Daarbij wordt doelbewust gekozen voor kleinschaligheid om een gepersonaliseerde service te kunnen leveren, volledig aangepast aan elk bedrijf en elke workflow. Tegelijk wil Besox een innovatief bedrijf zijn. “We hebben als enige op de markt een volledig gratis en gebruiksvriendelijke online tool ontwikkeld waar de werkgever de loonkost per werknemer kan berekenen, rekening houdend met alle vaste en variabele kosten”, aldus de CEO. “Ons vernuft in combinatie met onze gepersonaliseerde aanpak wordt door onze klanten erg geapprecieerd.”

Een duizendpoot

Besox is ontstaan uit de groep Morbee-Ballegeer, die in 1947 werd opgericht door Sylvain Morbee. Gestart als kleinschalig sociaal secretariaat is de onderneming intussen uitgegroeid tot een duizendpoot die alles in huis heeft om een bedrijf vlot te laten draaien en groeien. Besox telt kantoren in Knokke-Heist, Blankenberge, Oostende, Oostkamp, Gent en Antwerpen. Bovenop loonverwerking en -administratie heeft het bedrijf ook eigen bank- en verzekeringskantoren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.